Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 16 Aralık Arka Sokaklar neden yok?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'dan hayranlara kötü haber geldi. Yeni sezona bomba gibi başlayan ancak son bölümleri yayınlanmayan Arka Sokaklar neden yok sorusuna yanıt aranmakta. Peki, Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı?

Arka Sokaklar dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 16 Aralık akşamında var mı sorusunun cevabı merak edilmektedir. Başrollerinde Zafer Ergin’in oynadığı Arka Sokaklar dizisinin akıbeti sorgulanmaktadır.

Arka Sokaklar Neden Yok?

Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar bu hafta cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. 16 Aralık 2022 Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar yayın saatinde 2012 filmi yer alacak.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 16 Aralık Arka Sokaklar neden yok?

Arka Sokaklar 639. Yeni Bölüm Ne Zaman?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

Arka Sokaklar Final Mi Yaptı?

Reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan Arka Sokaklar dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı iddia edilmektedir.

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 16 Aralık Arka Sokaklar neden yok? - Resim : 2

Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 16 Aralık Arka Sokaklar neden yok? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.