Arka Sokaklar final mi yaptı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Rıza Baba'dan (Zafer Ergin) herkesi üzen haber geldi!

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından Arka Sokaklar dizisinde yeni gelişme var! Arka Sokaklar dizisi final mi yaptı? Yayından kaldırıldığı iddiasına Zafer Ergin’den açıklama geldi!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar, ekrana gelen her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir kitle tarafından takip edilen Arka Sokaklar dizisinin 27 Ocak Cuma günü Kanal D yayın akışında görülmemesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakteri ile herkesin gönlünü kazanan başarılı oyuncu Zafer Ergin’den ise konuya ilişkin önemli bir açıklama. 17 sezon boyunca dizide Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin dizinin final yapıp yapmadığı sorusuna başına ilk defa böyle bir şey geldiğini ifade ederek yanıt verdi.

ARKA SOKAKALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar final mi yaptı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Rıza Baba'dan (Zafer Ergin) herkesi üzen haber geldi!

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisi Türk televizyonlarının en başarılı yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. 17 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin ise geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün önceki yayın akışında yer almaması ise akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Yeni bölümü ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisi hakkında ilk kez böyle bir şeyin başına geldiğini aktaran Zafer Ergin, dizinin bir anda bitmesinin tüm ekibi üzdüğünü açıkladı. Final yapmadan yayın hayatına son verilen diziye yönelik sosyal medyadan da çok fazla soru geldiğini aktardı.

ARKA SOKAKLAR FİNAL Mİ YAPTI?

Nişantaşı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zafer Ergin, Türker İnanoğlu hasta olmasaydı da devam etseydik ifadelerini kullandı. Kendine göre haklı sebepleri olduğunu söyleyen Zafer Ergin, dizinin final yapmadan bittiğini söyledi.

Sosyal medyadan da dizinin çok ilgi gördüğünü aktaran Zafer Ergin, final bölümünün farklı bir havası olduğunu ve tüm arkadaşlarıyla beraber para almadan final bölümünü çekmek istediklerini ifade etti. Ancak final olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Arka Sokaklar final mi yaptı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Rıza Baba'dan (Zafer Ergin) herkesi üzen haber geldi! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Zafer Ergin dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.