Arka Sokaklar dizisinin genç oyuncusundan kahreden haber

Yıllardır ekrandaki yerini koruyan Arka Sokaklar dizisinin Volkan Komiseri Boğaç Aksoy kansere yakalandı. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncu paylaşımıyla sevenlerini üzdü.

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' ve 'Çılgın Dersane' gibi yapımlarda rol alan genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan hayranlarını üzen haber geldi.

Arka Sokaklar dizisinin genç oyuncusundan kahreden haber

Arka Sokaklar dizisinde Volkan komiser karakterine hayat veren 32 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy, lenfomaya yakalandığını duyurdu. Aksoy, "Dualarınızı eksik etmeyin" diyerek sevenlerine seslendi.


Aksoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Sevgili dostlarım ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki, lenfoma kanserine yakalandım. Uzun bir süre daha olmayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin."


 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bogac Aksoy (@bogacaksoy)'in paylaştığı bir gönderi

Aksoy'a, Petek Dinçöz, Hatice, Sevim Emre Gencebay, Fulden Uras, Tuğba Ünal gibi ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajı yağdı.

Arka Sokaklar dizisinin genç oyuncusundan kahreden haber - Resim : 2

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur. 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan ünlü manken ve oyuncu, liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır.

Bunların yanında, iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır. Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün üstlendiği 'Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.


Oyuncu, Boğaç Aksoy da Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit gibi Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyurdu. 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada Aksoy üçüncülük derecesini elde etti.

Çılgın Dershane 3 filminde rol alan Aksoy, daha sonra Arka Sokaklar da oyunculuk kariyerine devam etti.

Boğaç Aksoy verdiği bir röportajda kariyer yolculuğunu şu sözlerle anlatmıştı:

"Best Model Of Turkey yarışmasında Berk Atan birinci olmuştu, ben üçüncü olmuştum. Benim babam da eskiden modeldi. Belki de ondan etkilendim. 19 yaşındayken futbol oynuyordum. Sonra modelliği bir deneyeyim dedim ve Best Model'a girdim. Ama asıl amacım oyunculuktu. "Best Model'dan sonra 2 sene tiyatro eğitimi aldım. Bir ara Çin maceram oldu, bir süreliğine oraya gittim. Şansım yaver gitti, üç reklam filminde oynadım orada. Markaların reklam yüzü oldum."

 

Arka Sokaklar dizisinin genç oyuncusundan kahreden haber ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D kanser boğaç aksoy Volkan komiser lenfoma kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.