Arka Sokaklar Dizisinde Yavuz Komiser'in Dövmesinin Sırrı Belli Oldu!

Rekortmen dizi Arka Sokaklar 635. bölümü heyecanla bekleniyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Arka Sokaklar'da Kadem'in peşinde olan Yavuz Komiser'in dikkat çeken dövmesinin anlamı merak edildi. Engin Komiser'in de peşinde olduğu Yavuz Komiser'in dövmesinin anlamı nedir? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm detaylar...

Arka Sokaklar yeni bölüm tanıtımında Kadem'in sağ kolu Hasan'ın yakalanması için ekip seferber olmuş durumdadır. Kaybedilen her dakika bir cana mal oluyor. Hasan, karşısına çıkan herkesi yok etmeye devam ediyor. İşte Arka Sokaklar 635. bölüm fragmanı ve detaylar...

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 635. yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kadem'in sağ kolu Hasan'ın yakalanması için çaba sarf eden Yavuz Komiser'in dövmesi Engin'in dikkatini çekiyor ancak anlamı konusunda henüz bir fikri yok. Yavuz'un sır dolu geçmişi hem ekibin hem de ekran başındakilerin merak konusu oluyor.

İlk günden bu yana reytinglerin zirvesinde yer alan Polisiye dram türündeki Arka Sokaklar'ın yapımcılığını Erler Film üsteleniyor.

Arka Sokaklar yeni bölüm Cuma akşamı Saat 20:00'da Kanal D'de olacak.

Arka Sokaklar Dizisinde Yavuz Komiser'in Dövmesinin Sırrı Belli Oldu! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.