Arka Sokaklar dizisinde 'taciz videoları' işlendi! Kanal D 'göçmen' kelimesini sansürledi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde bu kez, sığınmacılar tarafından kadınların gizlice videolarının çekilmesi konusu ele alındı. 626. bölümde, polislerin taciz videoları nedeniyle yakaladığı yabancı uyruklu şüpheli 'serbest bırakılırken', kanal yönetimi senaryodaki 'göçmen' kelimesine sansür uyguladı.

Kanal D ekranlarının ömürlük dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde Suriyeli, Afganistanlı ve Pakistanlı sığınmacıların taciz videoları işlendi.

Arka Sokaklar'ın 626. bölümünde; kadınların gizlice görüntülerini çeken kaçak şahsı yakalayan polis ekipleri, şahıs serbest bırakılınca 'Ya sabır' diyerek tepki gösterdi.

Dizide, kadınların görüntülerini çeken yabancı uyruklu şahıs için 'Göçmen' ifadesi kullanılırken, o bölüm Kanal D yönetimi tarafından sansürlendi.

Dizinin ilerleyen sahnelerinde tacizci şahsın serbest bırakılmasına bir vatandaşın tepki verdiği görüldü. Haberleri izleyen vatandaş, "Yere batsın sizin adaletiniz" diyor.

Arka Sokaklar dizisinde 'taciz videoları' işlendi! Kanal D 'göçmen' kelimesini sansürledi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar göçmen Kanal D 626. bölüm sığınmacılar taciz videosu sansür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.