Arka Sokaklar dizisinde son 4 bölüm! 15 yıllık serüven bitiyor mu?

Kanal D ekranlarında 15. sezonunu devirmeye hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde sona doğru geliniyor. Başrollerinde emniyet mensuplarının bile “Müdürüm” diye hitap ettiği usta oyuncu Zafer Ergin’in yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde son 4 bölümün çekildiği iddia edildi.

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan ve 15. sezonu ile çoğu yapımı geride bırakan ve hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar’da artık sona doğru gelindi.

Rıza Baba karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan usta oyuncu Zafer Ergin’in “15 yıl daha çekeriz” sözü Arka Sokaklar dizi setinde enerjinin ve kararlılığın ne kadar üst düzeyde odluğunu bir kez daha gösterdi. Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Arka Sokaklar dizisi son günlerde setteki bazı oyuncuların koronavirüse yakalanması ile gündeme gelmişti.

Arka Sokaklar dizisinde son 4 bölüm! 15 yıllık serüven bitiyor mu?

Emniyet mensuplarının bile trafikte gördüklerinde Zafer Ergin’e “Müdürüm” diye hitap etmeleri Arka Sokaklar dizisi sevgisinin ne kadar ileri derecede arttığının bir göstergesi haline geldi. Topluma et ve tırnak gibi geçmiş bir dizi olarak lanse edilen Arka Sokaklar dizisinin çekilecek olan 4 bölüm sonunda bu sezonu da tamamlayacağı kaydedildi.

15. yeni sezonu ile yeniden Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosunda yine ufak tefek değişikliklerin olması da gündemde.

Arka Sokaklar dizisinde son 4 bölüm! 15 yıllık serüven bitiyor mu? - Resim : 2

7 Mayıs Cuma akşamında Arka Sokaklar dizisi 589. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Arka Sokaklar dizisinde son 4 bölüm! 15 yıllık serüven bitiyor mu? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.