Arka Sokaklar dizisinde kanser şoku! Boğaç Aksoy'dan geleceğine dair yeni işaret

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’da sevilen oyuncunun kansere yakalanması şok etkisi yarattı. 15 sezondur ekranların değişilmez klasiklerinden biri olan Arka Sokaklar’da Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy daha önceden lenf kanserine yakalandığını söylemişti.

Arka Sokaklar dizisinde uzun zamandır Volkan karakteri ile tanınan Boğaç Aksoy’dan gelen şok karar takipçileri oldukça şaşırttı. Boğaç Aksoy’un yaşadığı rahatsızlık sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak daha önceden takıntılı ve her şeyi problem eden birisi olduğunu ancak hastalığın ortaya çıkmasının ardından değiştiğini söyledi.

Boğaç Aksoy’dan Şok Yanıt

Aksoy, “Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum. Adapte oldum” sözlerini sarf etti. Tedavisi konusunda da ilerleyen zamanlarda açıklamalarda bulunacağını belirten Aksoy, mesleğine devam etmek istediğini de ifade etti.

Arka Sokaklar dizisinde kanser şoku! Boğaç Aksoy'dan geleceğine dair yeni işaret

Geleceği konusunda oldukça kararlı bir adım atmaktan geri kalmayacağını söyleyen Aksoy, “Bu hastalığı bir atlatayım, ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah. Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda, Ağustos’un sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah’ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.” dedi.

Dostları ile beraber ailesinin duaları ile de zor dönemde kendisini az da olsa iyi hissettiğini belirten Aksoy, “Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan motive ediyor” ifadesine yer verdi.

Arka Sokaklar dizisinde kanser şoku! Boğaç Aksoy'dan geleceğine dair yeni işaret ile ilgili etiketler Arka Sokaklar boğaç aksoy volkan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.