Arka Sokaklar dizisi yeni oyuncusu Yiğitcan Ergin kimdir?

Türk televizyon dizi tarihinin en uzun soluklu ve en sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar için yeni sezona çok az bir zaman kaldı. Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna yeni yayın döneminde 3 oyuncu dahil oldu. Kadroya katılan oyuncular arasında olan Yiğitcan Ergin'in yaşamı ve kim olduğu merak ediliyor. Peki Yiğitcan Ergin kimdir? Detaylar haberimizde...

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonuna başlıyor. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi, yeni sezona kadrosuna kattığı üç yeni oyuncu ile başlıyor. Dizinin kadrosuna katılacak isimlerden biri Yğitcan Ergin. Peki Yiğitcan Ergin kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar,yeni sezonuna başlıyor. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi, yeni sezona kadrosuna kattığı üç yeni oyuncu ile başlıyor.

Yeni sezon çekimlerinin tüm hızla devam ettiği diziye Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz katıldı.

Yakışıklı oyuncu Yiğitcan Ergin, gizemli bir karakterle; Ela Yörüklü, komiser yardımcısı; Ezgi Vural karakteriyle ünlü oyuncu Gamze Topuz ise, "Savcı Ceyda" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.14. Sezonu ve 522’nci bölümüyle izleyicilerle buluşacak dizi, eylül’de başlayacak.

Arka Sokaklar dizisi yeni oyuncusu Yiğitcan Ergin kimdir? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar dizi oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.