Arka Sokaklar dizisi 621. bölüm fragmanı! Mazlum Vuruluyor!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi 620. bölümde nefesleri kesti. Farklı bir senaryoya sahip olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki Arka Sokaklar dizisi 621. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Arka Sokaklar 621. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu.

ARKA SOKAKLAR 621. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Oldu?

Selin, Ceren’i kurtarmak için kendini tehlikeli bir duruma sokar. Olaylardan haberdar olan Mesut, Selin’i bulmak için her şeyi göze alacaktır.

Mesut, Handan ve Cevat’ı Sakarya’dan kaçamadan yakalar. Bu sırada devreye Usmanoğlu aşiretinin büyük oğlu Seyit Usmanoğlu girecektir.

Arka Sokaklar 620. bölüm full izle

Herkesin birbirini tanıdığı küçük bir mahallede Berke isimli bir çocuk arkadaşları ile parkta saklambaç oynarken kaçırılır. Ekibimiz insan tacirlerinin peşine düşerken mahallede yaşanan başka bir olay herkesi sarsacaktır.

Arka Sokaklar dizisi 621. bölüm fragmanı! Mazlum Vuruluyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.