Arka Sokaklar bu hafta neden yok? Arka Sokaklar 590. bölüm bugün var mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 590. bölümünden hayranları üzen bir haber geldi. Bayram haftasında 14 Mayıs Arka Sokaklar bu akşam var mı sorusu gündem oldu. Peki, Arka Sokaklar bu hafta neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar dizisinin 590. yeni bölümü normalde 14 Mayıs Cuma akşamında izleyenlerle buluşacaktı. Ancak alınan son dakika kararı sonrasında Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Kanal D 14 Mayıs yayın akışından çıkarıldı.

ARKA SOKAKLAR 590. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar 590. bölüm bu hafta 14 Mayıs Cuma akşamında Ramazan Bayramı nedeniyle Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Arka Sokaklar 590. bölümü gelecek hafta 21 Mayıs Cuma akşamında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar bu hafta neden yok? Arka Sokaklar 590. bölüm bugün var mı?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıdvan ve diğer örgüt üyelerinin soruşturmalarını yürütmek üzere Mesut, arazi görevine gönderilmiştir. Selin, Mesut’un bu ani gidişi nedeniyle oldukça endişelidir. Faruk ise, Giray Pamiroğlu cinayetinin aydınlanmasına ilişkin Selin’e birkaç soru sorar.

Aycan’ın kendi kirli işleri için polisi kullanmasının cezası kesilmelidir. Merkeze gelen ihbar üzerine Aycan, Ezgi tarafından tutuklanır. Ezgi ile Cemal, gelen intihar anonsu üzerine Selvi adındaki bir kızı intihardan kurtarır. Selvi, eski sevgilisi tarafından tehdit edilmektedir ve kızın eski sevgilisi bulunmalıdır.

Arka Sokaklar bu hafta neden yok? Arka Sokaklar 590. bölüm bugün var mı? - Resim : 2

Esra, dükkanında bir adamın silahlı soygununa uğrar. Adam soygun esnasında panikler ve birkaç el ateş eder. Mermilerden birinin Esra’ya denk gelmesiyle yere yığılır. Olayın ekibimize ulaşması üzerine soyguncunun, Melik adında biri olduğu öğrenilir. Başta Hüsnü olmak üzere emniyet kırmızı alarmdadır. Esra’nın ise, hayati tehlikesi sürmektedir.

Pınar ile Ali’nin ikilisinin arasındaki soğukluk devam etmektedir. Ali’den mesleği ve ailesi arasında bir seçim yapmasını beklemektedir. Engin ve Başak doğacak bebekleri için bir bakıcı bulurlar. Engin Müdür, Fatma’yı etraflıca araştırmak ister.

Arka Sokaklar bu hafta neden yok? Arka Sokaklar 590. bölüm bugün var mı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.