Arka Sokaklar bu hafta neden yok? 31 Aralık Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor?

Arka Sokaklar dizisi hayranlarına yılın son gününde kötü bir haber geldi. Yılbaşı haftası nedeniyle Arka Sokaklar 610. son bölümü Kanal D yayın akışından çıkarıldı. Peki, 31 Aralık Arka Sokaklar bu hafta neden yok?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve hayranları tarafından her bölümü yakından takip edilen Arka Sokaklar, bu hafta yeni yıl programına takıldı. Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümünün bu hafta 31 Aralık Cuma akşamında Kanal D yayın akışından çıkarıldığı belirlendi.

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Yılbaşı haftası olması reklam sponsorluğu anlaşmaları nedeniyle Arka Sokaklar 610. bölümü 31 Aralık Cuma akşamında yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümünün yerine Kanal D ekranlarında Sibel Can ile Şarkılar Bizi Söyler programı saat 20.00’dan itibaren izleyenlerinin karşısında olacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümü 2 haftalık bir aranın ardından kendi saatinde 14 Ocak 2022 akşamında Kanal D ekranlarından izleyicisi ile buluşacak.

Rıza Baba’nın istifa haberi sonrasında bu durum tüm ekibi üzerken Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret etmiştir. Mesut’un tutuklanma haberi ekibin tüm dikkatinin bu yönde toplanmasını sağlarken sorgusuna da Savcı Cahit Toprak girmiştir. Savcı’nın ilk isteği ise Mesut’u aklayacak olan delilleri bulmaları için 24 saat süre vermesi olmuştur.

Hakan ile Arda’da eski bir muhbirleri olan Cevdet’i ziyaret ederek her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmiştir. Ertesi günde mahallenin iki esnafı vahşice öldürülmüştür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekip muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler ortaya çıkmıştır.

Arka Sokaklar bu hafta neden yok? 31 Aralık Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.