Arka Sokaklar Bu Hafta Neden Yok? 25 Kasım Kanal D Yayın Akışı

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 639. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyordu. Ancak gelen son haberler Kanal D yayın akışından çıkarılan Arka Sokaklar bu hafta neden yok? İşte nedeni...

Arka Sokaklar bu hafta neden yok, yeni bölüm ne zaman soruları gündem oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin 25 Kasım 2022 Kanal D yayın akışından çıkarılmasıyla seyirci de araştırmalara başladı.

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA NEDEN YOK?

Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar 639. bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak dizi bu akşam yayınlanmıyor. 25 Kasım Kanal D yayın akışına göre Örümcek Adam filmi yayınlanacak.

Yeni bölüm fragmanının da yayınlanmadığı Arka Sokaklar, geçtiğimiz hafta yapımcı Türker İnanoğlu'nun hastaneye kaldırılıp ameliyat edilmesiyle 1,5 ay süreyle ertelenmişti.

Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belli değil. Gelişmeleri aktarıyor olacağız.

Arka Sokaklar Bu Hafta Neden Yok? 25 Kasım Kanal D Yayın Akışı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.