Arka Sokaklar Ali' için alınan karar ortaya çıktı! Ayrılma nedeni sır gibi saklanıyordu!

Arka Sokaklar Ali' için alınan karar ortaya çıktı! Ayrılma nedeni sır gibi saklanıyordu! Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Arka Sokaklar'da Komiser Ali'nin ayrılışının yankıları sürüyor. Sevilen dizide Komiser Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz'ın diziden neden ayrıldığı ile ilgili her kafadan bir ses çıkıyordu. Ancak Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklardan sır gibi saklanan ayrılma nedeni ortaya çıktı.

Arka Sokaklar Ali' için alınan karar ortaya çıktı! Ayrılma nedeni sır gibi saklanıyordu! Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümü Cuma günü ekrana geldi. Başrollerinde Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Özgür ve Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı Türkiye'nin en uzun soluklu dizisinde Komiser Ali şehit olarak diziye veda etmişti. Ancak dizinin başından bu yana yer alan Ali'nin diziye veda ederken bile yüzünün gösterilmeyişi izleyicinin aklında soru işareti bırakmıştı. İşte Alp Korkma Arka Sokaklar'dan neden ayrıldu sorusunun sır gibi saklanan cevabı...

ALP KORKMAZ ARKA SOKAKLAR'DAN NEDEN AYRILDI?

Özellikle Alp Korkmaz tarafından ayrılık nedeni ile ilgili bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı. Arka Sokaklar 595. bölümden bu yana görünmeyen komiser Ali hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Ancak konuyla ilgili dizinin yapımcısından da bir açıklama gelmedi. Son gelen haber ise Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'dan ayrılma nedenini ortaya çıkardı.

Arka Sokaklar Ali neden yok, diziden çıktı mı, ayrıldı mı, neden ayrıldı? -  SonHaberler

Geçtiğimiz sezon finalinden bu yana ne fragmanda ne de bölümlerde görünmeyen Komiser Ali senaryo gereği şehit edilerek diziye veda etmişti. Alp Korkmaz, Arka Sokaklar'dan sözleşmesi bittiği için ayrıldı. Daha önce dizide kavga ettiği için ayrıldığı iddia edilen Alp Korkmaz diziyle olan anlaşmasının bitmesi üzerine Arka Sokaklar'dan ayrıldı.

Şarkıcı Nez, Alp Korkmaz'la Gecelerde Yakalandı - Haberler Magazin

Dizinin sezon finali öncesi Komiser Ali'nin karısını aldattığı ve hatta dövdüğü sahneler ekrana gelmiş izleyiciden de tepki almıştı. İlerleyen günlerde ayrılık ile ilgili Alp Korkmaz'ın açıklama yapması bekleniyor.

Arka Sokaklar Ali' için alınan karar ortaya çıktı! Ayrılma nedeni sır gibi saklanıyordu! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar alp korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.