Arka Sokaklar Ali Diziden Neden Ayrıldı? Komiser Ali Arka Sokaklar'da Neden Yok? Alp Korkmaz...

Arka Sokaklar Ali diziden neden ayrıldı? Komiser Ali Arka Sokaklar'da neden yok? Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılıklar peşpeşe geliyor. Yaprak dökümünün sürdüğü dizide bir deprem de Komiser Ali rolüyle tanınan Alp Korkmaz'dan geldi.

Arka Sokaklar Ali diziden neden ayrıldı? Komiser Ali Arka Sokaklar'da neden yok? Arka Sokaklar dizisi 15 yıldır istikrarını koruyan bir diziydi. Başlangıçtan bu yana aynı oyuncu kadrosuyla yoluna devam eden ve kemik kadroyu asla bozmayan dizide bu sezon ne olduysa oldu. Hayatta ayrılmaz denilen oyunculardan Onur Bay ve Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı. Ama vedalar bununla bitmedi.

Veda iddialarının birbir ardına geldiği Arka Sokaklar'da bir ayrılık da Komiser Ali rolüyle tanınan Alp Korkmaz'dan geldi.

Arka Sokaklar'da Alp Korkmaz Depremi!

Her sezon en çok konuşulan Arka Sokaklar oyuncusu Alp Korkmaz diziye veda eden son isim oldu. Komiser Ali Akdoğan rolüyle seyirci karşısına çıkan ve performansı ile herkesin beğendi Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'dan ayrılık haberi takipçilerini üzdü.

Alp Korkmaz kimdir, kaç yaşında? Alp Korkmaz Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'dan ayrılık haberi sonrası da oyuncunun yeni bir diziyle anlaştığı iddialarını güçlendirdi. Ancak başarılı oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi.

Alp Korkmaz'ın özellikle bazı bölümlerde gösterdiği performanslar büyük ses getirmiş ve haftalarca konuşulmuştu. Alp Korkmaz'ında veda etmesiyle birlikte Arka Sokaklar kemik kadrosu yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bu vedaların ardından dizinin önümüzdeki sezon final yapacağı tahmin ediliyor.

Alp Korkmaz Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli

Ali Akdoğan'ı canlandıran Alp Korkmaz'ın ilk keşfedilişi ve diziye dahil edilişi duyanları hayrete düşürdü. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye'ye dönen Alp Korkmaz'ı büyük bir sürpriz bekliyordu. Başarılı oyuncunun Türkiye'ye dönüşü adeta ona bir hediye oldu. Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz, anında Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil edildi.

Arka Sokaklar Ali Diziden Neden Ayrıldı? Komiser Ali Arka Sokaklar'da Neden Yok? Alp Korkmaz... ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D alp korkmaz komiser ali ali akdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.