Arka Sokaklar 637.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 637.Bölümde neler olacak?

Arka Sokaklar 636.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Arka Sokaklar 637.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokakla dizisinin yeni bölümü 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Arka Sokaklar 637.Bölüm Fragmanı izle

Arka Sokaklar 636.Bölüm yayınlandı. Peki Arka Sokaklar 637.Bölüm neler olacak?

ARKA SOKAKLAR YENİ 637. BÖLÜM  FRAGAMANI YAYINLANDI

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar 637.BölümFragmanında gelecek hafta ile ilgili önemli ipuçlarını verdi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 

Arka Sokaklarheyecen dorukta bir bölüm ile ekrana geldi. 

Ekibimiz, Kadem'in uyuşturucularına el koyar. Her şeyi elinden alınan Kadem, intikam almak için Yavuz'u seçer.

Atıf yıllar önce parktan Sema adında küçük bir kız çocuğu kaçırır. Sema yıllar boyu Atıf'tan şiddet görür; ama Atıf, yaptıklarının cezasını ödeyecektir.

Şule, gittiği spor salonuna kredi kartı bilgilerini verince Çoban ailesinin başına beklenmedik işler açılacaktır.

Tunç'un eski nişanlısı Dilek, Mete adında biriyle ilişki yaşamaya başlamıştır. Mete zengin bir ailenin oğludur ama onun da gizlediği bazı gerçekler bulunmaktadır.

 
Arka Sokaklar 637.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 637.Bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Fragman Arka Sokaklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.