Arka Sokaklar 608. bölüm 2. fragmanı > Görev tamamlandı! Rıza Baba ekibi dağıtıyor!

Kanal D'nin 16 sezondur devam eden dizisi Arka Sokaklar 608. bölüm 2. fragmanında; Rıza Baba emekli olduğunu ve ekibin görevi tamamlandığını söylüyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Kanal D dizisi Arka Sokaklar aksiyon dolu sahneleriyle devam ediyor. Selin Komiser'in kaçırılma olayında ekibin kendisinden izinsiz hareket etmesine içerleyen Rıza Baba dizinin yeni bölümünde dkibi dağıtıyor.

Dizinin merakla beklenen 608. bölüm 2. fragmanında; Rıza Baba'dan veda sinyali geldi. Daha önce de emekli olacağını söyleyip bir süre dinlenen ve ekibe tekrar dönen Rıza Amir'in bu kez hem emekli olması hem de ekibi dağıtmak istemesi dikkat çekti.

Arka Sokaklar'ın Rıza Babası, "Öncelikle ben emekli olmaya karar verdim. Gerekli işlemleri de başlattım orada. Ancak esas haber bu değil. Kaç yıldır emek verdiğimiz bu ekip artık görevini tamamlamıştır çocuklar" diyerek izleyenleri şaşırttı.

16. sezonun en iyi fragmanı olarak izleyicinin de beğenisini kazanan Arka Sokaklar'da yeni bölüm oldukça heyecan verici sahneleriyle 17 Aralık akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Arka Sokaklar 608. bölüm 2. fragmanı > Görev tamamlandı! Rıza Baba ekibi dağıtıyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar arka sokaklar 608. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.