Arka Sokaklar 589. bölüm izle

Arka Sokaklar 589. bölüm ile yayında. Kanal D ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisi son bölümü ile izleyenlerinin karşısında. İşte Arka Sokaklar 589. bölüm Youtube izle ekranı…

Başrollerinde Zafer Ergin’in oynadığı Arka Sokaklar, 7 Mayıs Cuma akşamında Kanal D ekranlarında.

Her bölümü ile olay yaratan dizilerden birisi olan ve reyting rekorlarını alt üst eden Arka Sokaklar dizisinin 589. son bölümünde; Mesut, Rıdvan ve diğer örgüt üyelerinin soruşturmalarını yürütmek üzere arazi görevine gönderilmiştir.

Selin, Mesut’un bu ani gidişi nedeniyle oldukça endişelidir. Faruk ise, Giray Pamiroğlu cinayetinin aydınlanmasına ilişkin Selin’e birkaç soru sorar. Aycan’ın kendi kirli işleri için polisi kullanmasının cezası kesilmelidir. Merkeze gelen ihbar üzerine Aycan, Ezgi tarafından tutuklanır.

Arka Sokaklar 589. bölüm izle

Ezgi ile Cemal, gelen intihar anonsu üzerine Selvi adındaki bir kızı intihardan kurtarır. Selvi, eski sevgilisi tarafından tehdit edilmektedir ve kızın eski sevgilisi bulunmalıdır. Esra, dükkanında bir adamın silahlı soygununa uğrar. Adam soygun esnasında panikler ve birkaç el ateş eder. Mermilerden birinin Esra’ya denk gelmesiyle yere yığılır.

Olayın ekibimize ulaşması üzerine soyguncunun, Melik adında biri olduğu öğrenilir. Başta Hüsnü olmak üzere emniyet kırmızı alarmdadır. Esra’nın ise, hayati tehlikesi sürmektedir. Pınar ile Ali’nin ikilisinin arasındaki soğukluk devam etmektedir. Ali’den mesleği ve ailesi arasında bir seçim yapmasını beklemektedir. Engin ve Başak doğacak bebekleri için bir bakıcı bulurlar. Engin Müdür, Fatma’yı etraflıca araştırmak ister.

ARKA SOKAKLAR 589. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 589. bölüm izle ile ilgili etiketler Arka Sokaklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.