Arka Sokaklar 588.bölüm izle! Son bölüm HD izle

Arka Sokaklar 588.bölüm full izle yayında. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlarda. Korhan ile Aycan’ın attığı adımları yakından takip edebilmek adına Cemal cezaevine girer. Amaç sadece Korhan’ın yanına sızabilmektir. İşte Arka Sokaklar 588. son bölüm HD izle linki. Arka Sokaklar 589. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 588.bölüm ile Kanal D ekranlarında yayında. Televizyonların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 588. yeni bölümü 30 Nisan Cuma akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Aycan’ın kendi kirli işleri adına polisi kullanmasının artık bir cezası verilmelidir. Merkeze gelen ihbar herkesi atağa geçirirken maskeli birisi hırdavatçı olan Remzi’nin ölümüne sebep olmuştur.

Cinayeti işleyen aslında Aycan’ın yanında görünen Torbacı İsmail ile bir bağlantısı vardır. Ekip yeniden bir araya gelerek İsmail’i bulmaya çalışırken Demir adında bir genç ele geçer. İsmail’in adamı olan Demir, herkesin yeniden plan yapmasına neden olur. Cezaevine giren Cemal’de bir an önce Korhan’la temasa geçmelidir. Ancak işler yolunda gitmez ve Cemal’in başı belaya girer.

Arka Sokaklar 588.bölüm izle! Son bölüm HD izle

Yatalak kanser hastası annesinin ilaçları için Dilan inanılmaz bir yöntem bulmuştur. Dilan aynı zamanda Rıdvan adında bir terör örgütü lideriyle de bağlantılıdır. Ekip hemen harekete geçerek Rıdvan’ı her yerde ararken beklenmedik bir anda değişik şeyler olur.

Annesinin sevgilisi tarafından istismara uğrayan Fadik henüz 15 yaşında olmakla birlikte hamile kalmıştır. Sağlık ocağında doğum yapan Fadik’in durumu oldukça kötüdür. Fadik’in annesi Sevim mercek altına alınırken Tahir’in de izi sürülmektedir. Zeliha’da Almanya’dan dönmüştür. Eve giderken radyoda duyduğu Fadik haberinin üzerine soluğu hemen yanında alır.

Arka Sokaklar 588.bölüm izle! Son bölüm HD izle - Resim : 2

Başak’da Fadik’in olayı için görevlendirildiği sırada fenalaşır ve doktorundan uyarı alır. Bunun üzerine Engin ve Başak bebek için bir bakıcı arayışına içerisine girer. Ali’de Pınar’ın sorunlarına çözüm bularak aile hayatlarını düzeltme çabası içerisindedir. Bir akşam iş dönüşü elinde bir demet çiçek ile eve gelen Ali, Pınar’la arasını düzeltmek ister. Pınar bu sırada çocukları alıp Ayvalık’a gitmek istediğini söyleyince Ali şoka girer.

Arka Sokaklar 588.bölüm izle! Son bölüm HD izle ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.