Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Rıza Baba istifanın eşiğinde!

Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Narkotik'in verdiği kayıp sonrasında merkez tüm gücünü harcıyor. Ekibin baskını yapmasının ardından mahallede çatışma çıkıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Narkotik'in verdiği kayıp sonrasında merkez tüm gücünü harcıyor. Ekibin baskını yapmasının ardından mahallede çatışma çıkıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 543. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi, Müsteşar Kemal’in öldürülmesine neden olmak ve katilleriyle işbirliği yapmak gibi ağır suçlamalarla zan altında kalmıştır. Başta Cemal olmak üzere, ekibimiz Ezgi’nin durumundan dolayı fazlasıyla gergindir. Rıza bu işin çözülmesi için güvendiği bir avukatı devreye sokar. Dosyaya artık avukat Nedim Adalı bakacaktır. Ekip bu isimle ilk kez tanışıyor olsa da, Mesut için yeni bir karşılaşma olmaz. Nedim, mümkün olduğunca Mesut ile göz teması bile kurmamaya çalışır.

 Narkotik şubede görev yapmakta olan polis memuru Cumhur Varoş karanlık bir mahallede kurşunların hedefi olur. Narkotikten sorumlu İl Emn. Müd. Yrd. Aydın Öncel, Engin müdürden destek ister. Ekip, adı Mükerrem olan uyuşturucu satıcısından şüphelenilir. Adamı gözaltına almak isterler. Engin önderliğinde ekibimiz mahallede adeta savaş çıkarır. Mükerrem sorguya götürülür. Suçlamaları reddeder.

O sırada Cumhur’un eski ekibinden başka bir narkotik polisinin daha öldürüldüğü haberi gelir. Cumhurların ekibi eskiden dört kişidir. İkisi öldürülür. Diğer iki kişi Barış ve Yasin’i koruma altına alınmak istenir. Barış’ın evinin bir polise göre fazlasıyla lüks oluşu ekibimizin dikkatini çeker.

 ARKA SOKAKLAR 544. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Rıza Baba istifanın eşiğinde! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.