Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izle! Ekip zor durumda!

Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde; Tarık'ın yaşadığını öğrenen Zeliş, büyük bir şok yaşıyor. Ali ve Pınar, bebeklerini kaybetmenin acısını yaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Tarık'ın yaşadığını öğrenen Zeliş, büyük bir şok yaşıyor. Ali ve Pınar, bebeklerini kaybetmenin acısını yaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İşte Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 538. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ARKA SOKAKLAR 537. SON BÖLÜM ÖZETİ

Pınar fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Bebeklerden birinin öldüğünü öğrenir. Pınar ölmüşte olsa ikizlerden birini aldırmaya onay vermez. Durumu daha da kötüye gitmesi ve hayatının tehlikeye düşmesi an meselesidir. Zeliha, Pınar için babasıyla hastaneye gelir. Tarık, uzaktan Zeliha’yı izler ve yalnız yakaladığı bir an Zeliha’nın yanına gelir. Zeliha, Tarık’ın yaşadığı gerçeğiyle yüzleşiyor ve hayatı yeniden tehlikeye giriyor.

Bülent, sahte pasaport bastırmak için matbaaya gelir. Ekip de iz üstündedir ve matbaaya gittiğini öğrenip peşinden giderler. Tarık da haberdar olmuştur ve Bülent’le sıkı bir kavgaya tutuşurlar. Tarık, matbaa da bomba düzeneği hazırlamıştır. Mesutlar matbaaya geldiğinde hoş olmayan bomba sürpriziyle karşılaşırlar.

Nadya, Alman istihbarat ajanı olan eski dostu olan Herman’la karşılaşır. Nadya Almanya’ya döneceğini söyler ve kısaca sohbet ederler. Herman eve dönerken takip edildiği endişesindedir. Sokakta yürürken fazlasıyla tedirgindir. Peşinde korktuğu kişiler olduğu anlaşılmaktadır. Başta evinin kapısındaki pilavcıdan olmak üzere etrafındaki herkesten şüphe duymaktadır.

Dilek, Savcı Erkan’ın odasındadır ve iş birliği yapmaya hazır vaziyettedir. Hakan bu esnada evini temizlemiştir, eşyalarını toplayıp evden ayrılır. Dilek’in anlatacakları başına büyük iş açacaktır.

On iki yaşlarında bir kayıp kız bulunur. İsmi Miray’dır. Adli tıp muayenesinde küçük kızın istismara uğradığı anlaşılır. Selin ve Ezgi, suçluları bulmak konusunda kararlıdır. Selinler, Rıza Baba’nın fikriyle Miray yaşında kızların sosyal medya hesaplarına benzeyen hesaplar açarlar. Sapığın kendilerine ulaşmasını sağlamayı hedeflerler.

Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı izle! Ekip zor durumda! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM arka sokaklar fragman yeni bolüm ilk sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.