Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izle! Nadir bilmecesi çözülemiyor!

Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, Cuma akşamı 531. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Nefes kesen son bölümde; Rıza baba ve ekibi, Ezgi'den habersiz Nadir'in açığını aramaya devam ediyor. Ali ile Hakan'ın başına gelenlerin ardından sinirler geriliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izle! Nefes kesen son bölümde; Rıza baba ve ekibi, Ezgi'den habersiz Nadir'in açığını aramaya devam ediyor. Ali ile Hakan'ın başına gelenlerin ardından sinirler geriliyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, Cuma akşamı 531. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kolsuz Namık’ın torunu Latife’yi, Engin kurtarıp bağ evinden çıkarlar. Latife yer altı karakolunda dedesi kolsuz Namık’a kavuşur. Namık, Serpil ve Vladimir’i sıkıştırmaları konusunda ekibi uyarır. Ekip, Vladimir’i yakalayıp yer altı karakolunda sorguya alırlar. Vladimir, Kurye kod adlı kişinin Nadir’in işini bitireceğini söyler.

Ezgi, Nadir’i koruma altına alır. Hakan ve Ali, Kolsuz Namık’ı torunu ile birlikte evlerine bırakırlar. Ancak Nadir’in eli boş durmamıştır. Namık’ın evine bomba düzeneği yerleştirilir. Ali ve Hakan’da büyük tehlike altındadır.

Selin ve Bahar, Mesutlar’ın gizli iş çevirdiğini öğrenmiştir. Selin, bu durumdan dolayı Mesut’a kırılır.

Pınar ve Ali yeni gelecek olan bebekleri için hazırlıklara başlarlar. Eve artık sığmayacaklarını düşünüp acaba evden taşınsak fikrini düşünürler bir an için. Ayla konuştuklarına kulak misafiri olur ve çok bozulur bu duruma. Rıza’ya da söyler. Bu durum evde krize sebep olacaktır.

ARKA SOKAKLAR 531. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı izle! Nadir bilmecesi çözülemiyor! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.