Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! Tunç öldü mü?

Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, nefes kesen 526. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Tunç'un bıçaklanması sonrasında hastaneye koşan ekibi büyük bir sürpriz bekliyor. Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! Tunç öldü mü? Merak edilen detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! 11 Ekim akşamı yayınlanan son bölümde; Tunç'un bıçaklanması sonrasında hastaneye koşan ekibi büyük bir sürpriz bekliyor. Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, nefes kesen 526. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! Tunç öldü mü? Merak edilen detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jennifer'ın teyzesi Rebecca, Jennifer ve Tekin'in evlenmesi için kolları sıvar. Hüsnü'yü de bu işe dahil eder. Rebecca nişanı ve düğünü lüks bir otelde yapmak ister. Hüsnü karşı çıkar. Nişan kıyafetleri alınmıştır; ama, Rebecca otel masraflarını ödemeden ortadan kaybolur. Bütün borçlar Hüsnü Çoban'a mı kalacaktır?

Sait avukatı Serpil'le görüşür. Serpil baro avukatı gibi gelir; ancak, arkasında beklenmedik adamlar vardır. Savcı Ceyda'nın Mudanya'ya tayini çıkar. Birileri Ceyda'nın bu işin peşine düşmesini istememektedir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

 

Arka Sokaklar 527. bölüm fragmanı izle! Tunç öldü mü? ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.