Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Ali ölecek mi?

Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar nefes kesecek yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Asaf tarafından kaçırılan Ali vurulması sonrasında hastaneye kaldırılıyor. Pınar bütün ekibi suçlarken, Rıza kızının sözleri karşısında büyük üzüntü yaşıyor. Asaf'ın yeni hedefi Selin oluyor. 12 nisan akşamı yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Ali ölecek mi? Detaylar haberimizde

Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Asaf ekibi zor durumda bırakmaya devam ederken, dediğini yaparak Ali'yi vuruyor. Öfkeyle hastaneye gelen Pınar kocası için hesap sormaya başlıyor.Rıza baba büyük üzüntü yaşarken, Selin'in Asaf tarafından kaçırılması sonrasında Mesut çılgına dönüyor. Asaf'ın teklifi üzerine rus ruleti oynanmaya başlıyor. 12 nisan akşamı yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Ali ölecek mi? Detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, ekip tarafından bulunduğu yerden hemen hastaneye kaldırılır. Müge adliyeye nakledilirken bulunduğu aracın önü Asaf ve adamları tarafından kesilir. Araçta bulunan Selin, Bahar, resmi polisler Asaf ve adamlarıyla çatışırlar. Müge ölür. Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut, Asaf’ın aracının peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR 513. BÖLÜM İZLE

Şamil terör eylemi yapmak için mekan arayışına başlar. Engin peşine düşer. Şamil takip edildiğini anlayınca otobüse biner ancak Engin’de otobüsün peşinden gider ve Şamil’i durdurmak için içeri girer. Otobüste her an patlama gerçekleşebilir.

Rıza baba, Pınar, Ayla ve tüm ekip hastanede Ali’nin başındadır. Ali’nin hayatta kalabilmesi için acilen karaciğer nakli gerçekleşmesi gerekir. Birçok doku örneği alınır. Ancak hiçbiri uyumlu çıkmaz. Pınar’ın artık dayanacak ne sabrı ne de gücü kalmıştır. Rıza Babanın son bir planı vardır. Karaciğeri uyum sağlayacak son bir kişi. Kimseye bir şey demeden hastaneden çıkıp gider. Ali yoğun bakımdan acil ameliyata alınır. Karaciğer bulunmadıkça yaşaması imkansızdır. Reşat Hoca tüm çabayı gösterir; ancak, Ali’nin kalbi artık bu duruma dayanamaz.

Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Ali ölecek mi?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan 512. bölümünde şunlar yaşanmıştı;

Asaf, Engin ve Ali’yi bir depoda tutmaktadır. Rıza baba ve ekibimizi, ikisinden birini öldürmekle tehdit eder. Silahını bir Ali’ye bir de Engin’e tutmaktadır. Mesut ve Hakan, Adem’den aldıkları olası mekanlara baskın düzenlerler. Hakan bir anda mayına basar. Mesut onu kurtarmak için harekete geçer. Aylin de Hakan’a ulaşamadığı için endişelidir. Hakan’ın ayağı mayındadır. Soğuk terler dökülür.
Ali ve Engin, Asaf’ın tutsaklığından kurtulmak için, plan yaparlar. Asaf, Zahir’in zorlamasıyla, Şamil’le iş birliği yapmıştır. Şamil, Ali ve Engin’in tutulduğu yeri ayırır. Asaf, Ali’nin keskin nişancı olduğunu öğrenmiştir ve birini öldürmek için Ali’yi kullanacaktır. Ali söyleneni yaptığı halde Asaf sözünde durmaz.

Pınar Ali’nin kaçırıldığını öğrenince bu durumdan Rıza’yı suçlar. Ve babasıyla uzun sürecek bir gerginlik yaşarlar. Zahir, ekiple anlaşmaya oturur. Ali’ye karşılık Şamil’in yurt dışına kaçmasını sağlayacaktır. Rıza Baba kabul etmek zorunda kalır. Asaf önce Ali’yi serbest bırakır. Ancak bu durum içine sinmez. Son bir hamle ile geri dönüp bıçağını çeker.

Arka Sokaklar 513. bölüm izle! Ali ölecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.