Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Asaf Ali ve Engin'i öldürecek mi?

Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Kanal D'nin nefes kesen dizisi Arka Sokaklar 512. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Asaf, Ali'nin keskin nişancı olduğunu öğrenmesiyle kendi işini yaptırmak zorunda bırakıyor. Ancak verdiği sözü yerine getirmiyor. Zahir, Şamil'e yurt dışı izni verilmesi şartıyla Ali'yi serbest bırakacağını söylüyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Asaf Ali ve Engin'i öldürecek mi? Detaylar haberimizde

Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar yıllardır olduğu gibi ekranlarda yerini almaya devam ediyor. Saat 20:00'da izleyicinin karşısına çıkacak dizide dikkat çekici sahneler yer alacak. Asaf tarafından esir tutulan Engin ve Ali'yi kurtarmak için ekip elinden geleni yapıyor. Son bölümde silahını Ali'ye doğrultan Asaf öğrendiği bilgiyi kendi lehine kullanmak için hazırlığa girişiyor. Zahir, Şamil'i yardımcı olması için Asaf'ın yanında olmasını isterken, Ali ve Engin'in yerleri ayırılıyor. Rıza Baba'ya Şamil'in yurtdışına çıkışına izin verilmesi şartıyla Ali'nin serbest bırakılacağı sözü alınıyor. Asaf, Ali'nin serbest bırakılmasına izin verecek mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Dizi severler yeni bölümü izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Asaf Ali ve Engin'i öldürecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 512. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ali ve Engin ölümle karşı karşıya kalırken, ekip onları kurtarmak için elinden geleni yapıyor.Mesut ile Hakan, Adem'den aldıkları bilgilerle harekete geçiyor. Zahir, en yakın adamı olan Şamil'in yurtdışına çıması için Rıza baba ile pazarlığa girişiyor. Pınar, babasına Ali'yi kurtarması için baskı yaparken Rıza müdürün ne yapacağı merak konusu.

ARKA SOKAKLAR 512. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ali ve Engin, Asaf’ın tutsaklığından kurtulmak için, plan yaparlar. Asaf, Zahir’in zorlamasıyla, Şamil’le iş birliği yapmıştır. Şamil, Ali ve Engin’in tutulduğu yeri ayırır. Asaf, Ali’nin keskin nişancı olduğunu öğrenmiştir ve birini öldürmek için Ali’yi kullanacaktır. Ali söyleneni yaptığı halde Asaf sözünde durmaz.

Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Asaf Ali ve Engin'i öldürecek mi?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suç şebekesinin lideri Asaf, yanında çalıştırdığı genç kızı öldürmüş ve suçu yatının kaptanına atmıştır. Avukatı da, olay olduğu sırada onu özel bir klinikte yattığını söylemiş ve ekibimizi inandırmaya çalışmıştı. Rıza Baba ve Engin Müdür olayın farklı bir boyutu olduğunu düşünürler ve Mesut'u, Asaf'ın hareketlerini kontrol etmesi için onun yattığı kliniğe yerleştirirler. Mesut, yavaş yavaş Asaf'la yakınlaşmaya başlar. Bir gece onunla birlikte dışarı çıktığında Asaf'tan daha büyük bir patronun ismine ulaşır. Asaf için çember giderek daralmaya başlar; fakat, bir anlık gafleti lehine çevirir ve Engin Müdür ile Ali'yi eline geçirmeyi başarır. Ekibe de onların elleri bağlı durumdaki videosunu gönderir. Asaf, onlar üzerinden kendisini kurtarmaya çalışır. Engin Müdür ve Ali'nin hayatları tehlikededir.

Arka Sokaklar 512. bölüm izle! Asaf Ali ve Engin'i öldürecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.