Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Son bölüm HD izle!

Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Ekip gerçekleştirdiği operasyon ile Derman'ı ele geçirmeye yaklaşırken Mesut'un olay yerine gelmesi sonrası olay içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Mesut ile Hüsnü'nün kavga etmesi yeni bölüme damga vuruyor.İşte Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mesut ile Hüsnü kavga ediyor! 509. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar

Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Televiyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma özelliğini kimseye kaptırmayan Arka Sokaklar 508.yeni bölümüyle ekranlara geliyor.Mesut intikamını almak için çıktığı Derman'ın karşısında sinirlerine hakim olamıyor.Ekip arkadaşları onun sinirine engel olmaya çalışırken Rıza Baba onu merkezden kovuyor.En yakın arkadaşı Hüsnü'nün konuşma çabalarına yumruk atarak karşılık veren Mesut'un akıbeti merak ediliyor.Hüsnü'den iki gündür haber alınamaması nedeniyle herkes büyük endişe yaşıyor. İşte Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Mesut ile Hüsnü kavga ediyor! 509. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabı haberimizde...

Arka Sokaklar'ın 508. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Mesut, Derman'ı infaz edememesi yüzünden çıldırıyor ve kendisinden beklenmedik hareketler sergiliyor! Hüsnü, zamanında davranarak Mesut'un, Derman'ı öldürmesine engel oluyor. İntikamını alamayan Mesut ise, bu duruma çok öfkeleniyor. Hesabını görmek için alkollü bir şekilde emniyete gelen Mesut ekibin karşısında tatsız olaylar yaratıyor.

ARKA SOKAKLAR 508.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

En sonunda Rıza Baba tarafından sert bir şekilde kovuluyor. Bu yapılanların haksızlık olduğunu düşünen Mesut, en yakın arkadaşı Hüsnü ile kavga ediyor. Hüsnü bu kavga sonrasında ortalıktan kayboluyor. Çoban Ailesi ve ekip hayatından endişe etmeye başlıyorlar. Mesut ise, bu kadar acıya neden olmanın verdiği üzüntüyle herkesi üzecek bir olaya imza atıyor.

Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Son bölüm HD izle!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

1 Mart 2019 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 507. yeni bölümünde Mesut ve ekip, Derman'a ulaştı.

Derman, büyük acılara sebep olduktan sonra kayıplara karışıyor. Mesut, Umut Bebeğin intikamını almak için tek başına Derman'ın peşine düşüyor. Mesut'un ekipten ayrı hareket etmesi Hem Rıza Babayı, hem de Engin Müdürü çileden çıkarıyor. Derman ise, uyuşturucu satıcısı Muhip'in yanında saklanmaktadır. Mesut, Muhip'in söz sahibi olduğu Kemerli Mahallesine tek başına dalıyor. Ekibin gelmesi ile mahalle sorunsuz ele geçiriliyor; fakat, ne Derman, ne de Muhip mahallede yoktur. Mesut, bu olay sonrası Engin Müdür tarafından açığa alınıyor.

Muhip, Derman'ı bir başka eve yerleştirerek korumaya devam eder. Ekip ise, Muhip'i ele geçirdikten sonra Derman'ın saklandığı yeri öğrenir. Hüsnü'ye bu haber geldiği sırada açığa alınan Mesut da yanındadır. Ekip, Derman'ın bulunduğu eve baskın yapar. Balkondan kaçan Derman, Mesut ile karşı karşıya kalır...

ARKA SOKAKLAR 507. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut, Dermanların kendilerini takip ettiğini fark eder. Onların önünü kesmek için Volkan'ın kullandığı ve içinde Umut'un da olduğu arabadan iner. Yolda onları beklerken büyük bir patlama duyar. Derman, arabanın üzerindeki uzaktan kumandalı bombayı patlatmıştır.

Mesut vakit kaybetmeden Volkan ve Umut'u bulmak için onların gittiği yöne doğru gider. Vardığı yerde gördüğü manzara karşısında şok olur. Volkan'ın kullandığı araba yanmaktadır. Volkan arabadan çıkmış ve ağır yaralı olarak yerde yatmaktadır. Mesut'un tek düşündüğü Umut'un kurtulup, kurtulmadığıdır. Arabaya yaklaşır ve acı görüntüyle karşı karşıya kalır. Umut ölmüştür. Olay yerine gelen ekip ve özellikle Selin patlayan arabayı gördüklerinde ne yapacaklarını şaşırır. Selin, Umut'u arar. Acı gerçekle o da karşılaşır ve büyük bir yıkım yaşar.

Mesut, patlamanın olduğu yere geldiğinde Umut'un öldüğünü ve Volkan'ın ağır yaralı olduğunu görür. Ekip ve Selin, gördükleri bu manzara karşısında yıkılırlar. Durumu kritik olan Volkan hastaneye kaldırılır. Olay yerinde feci şekilde ölen Umut Bebek ise, bir sonraki gün defnedilir. Ekip ve Mesut, bu acıya sebep olan Derman'ı yakalamak için her koldan harekete geçer.

ARKA SOKAKLAR 506. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selin'in annelik yaptığı yeğeni Umut öldü mü?

Mesut, Umut’u da almış, neşeli şekilde eve dönmektedir. Derman’ın kendisini takip etmesinden şüphelenir. Volkan ve Umut’u eve gönderir. Kendisi Derman’la çatışır. Dermanlara takviye araç gelir ve Mesut’un mermisi bitmek üzeredir. Polisler desteğe gelirler. Bu esnada bir patlama sesi duyulur. Destek polislerin gelmesiyle Dermanlar da kaçar.

 Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan’ı ve ölen Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir. Selin, Umut’un ölümünden Derman’ın peşini bırakmaması sebebiyle Mesut’u suçlu bulmaktadır.

Derman, Kemerli isimli teröristlerin bölgesine gider. Lider konumundaki Muhip onu karşılar. Ulaş, yanında Muhip’in adamıyla, Derman’a ilaç almaya diye çıkar ve kaçmaya kalkışır. Ekrem, Derman’a çok yaklaştığını söyler ve Mesut’u arar. Ekibimiz de bu esnada Ulaş’ın kaçtığını öğrenmiştir. Ulaş’ı almaya gideceklerdir ama Mesut ve Ekrem onlardan önce davranmıştır. Ulaş’ı döve döve Kemerli mahallesinin yerini öğrenirler. Mesut, Ekrem’i de bayıltır. Yüklü miktarda mühimmat alır ve kemerli mahallesine tek tabanca şekilde giriş yapar. Mesut adeta ölüme gidiyordur.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha, kocası Fedai tarafından defalarca bıçaklanan Serpil’in haberini yapmaktadır. Fedai, hastaneden çıktıktan sonra da kadının peşini bırakmaz. Serpil’i arayarak tehditler savurur. Serpil’in akrabası ile ilişkisi olduğunu iddia edip, şüphelendiği kişiyi de öldürür. Fedai’nin Serpil’in akrabasını öldürdüğü delillerle kanıtlanır. Hakkında yakalama kararı çıkar ancak Fedai polis kılığındaki adamını göndererek, Serpil’i kaçırır. Zeliha da Serpil için haber ve röportajlar yapmıştır. Fedai Zeliha’yı da, kız kardeşi İkbal’e kaçırtır. Göl kenarında Zeliha’nın etrafa saçılmış eşyaları bulunur. Hüsnü kızının öldüğünü düşünüp sinir krizi geçirmektedir.Derman terörist evlerinden birine sığınmıştır ve yeni planlar yapmaya hazırlanır. Derman adamlarıyla birlikte polis çevirmesine yakalanır. Önce çatışmayı dener ancak kurtulamayacağını anlayınca kendisiyle birlikte arabayı da patlatır. Derman’dan kurtuldukları için herkes derin bir oh çekebilecek midir?

 ARKA SOKAKLAR 504. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut ve Ekrem, Serboran’a giderler. Karakol komutanı Ahmet binbaşı onları karşılar. Mesut ve Ekrem arama çalışmalarına başlarlar. Derman, Mesutların geldiğinin haberini alır. Mesutlar mezralarda arama yaparlar. Ahmet komutan da yanlarındadır. İsmail’in kızı Hüma da örgüttendir. Hüma ve Baki erzak almaya gönderilmiştir. Derman’dan gizli Yıldız’ı ararlar ve para isterler. Yıldız durumu Rıza’ya anlatır. Mesut, Yıldız’ın telefonunu arar ve istedikleri parayı alamayacaklarını söyler. Derman arkasından iş çevrildiğini öğrenir. Mesutlar, İHA’dan aldıkları bilgiyle kamp noktasına yaklaşırlar.

Aylin bebeğini kaybettiği için sinirleri bozulmuştur. Hakan ve Nesrin’le de tartışır. Aylin bebek odasına girdiği zaman sinir krizi geçirerek bebeğin bütün eşyalarını dağıtır.

Yol kenarında Reyhan isimli kadının cesedi bulunur. Reyhan, hastanede hayatını kaybeder. Saldırgan kişi, eşi Ufuk’tur. Ufuk, Reyhan’ın erkek kardeşinin kapısına dayanır ve bebeğini ister. Zorla bebeği alıp kaçar. Ekibimiz durumdan haberdar olmuştur ve Ufuk’un peşine düşerler. Hakan, Ufuk’un bebekle kaçtığından habersizdir ve çatışmaya hazır şekilde adamın peşine düşer. Bebeğin zarar görmesi an meselesidir.

Hüsnü, Meziyet’in ailesiyle tanışmak için yemek düzenler. Meziyet ve Zeliha kavgaya tutuşur. Meziyet eline geçen bardağı Zeliha’ya fırlatacakken, bardak Meryem’e isabet eder. İki ailenin arası tekrar açılır. Hüsnü ve Meryem çareyi onlardan kaçmakta bulur. Meziyet polise kızının kaçırıldığına dair suç duyurusunda bulunur.

ARKA SOKAKLAR 502. BÖLÜM

Mesut, listeyi Taylan’dan almıştır ve Ekrem’e verir. Karşılığında Taylan’ı teslim alır. Taylan ekiptekilere rastgele ateş etmeye başladığı anda, Engin tarafından vurulur. Mesut, eski silah arkadaşının vurulmasından dolayı üzgündür. Taziye evine gider ve Taylan’ın ablasından helallik ister.

Dilan, bir hücre evine gider ve Mesut’u öldürmesi için teröristlerle anlaşır. Adamlar Mesut’u kaçırır ve Dilan’a getirir. Mesut Dilan’ı görünce geçmişte operasyonda kocası Reşo’yu öldürdüğünü hatırlar.

Ekiptekiler Mesut’a ulaşamayınca herkes endişelenir. Tunç da gelmiştir emniyete. Ekrem’den hücre evinin bilgilerini öğrenirler. Hücre evindeki elemanlardan biri, Dilan’ın Mesut’u tuttuğu yeri tarif etmek zorunda kalır; fakat, Mesut’u depodan götürmüşlerdir. Ekiptekiler onun kanlı giysilerini bulur. Selin sinir krizi geçirir ve kendinden geçer.

Engin, Adem ve Şaban’ın ölümünden duyduğu şüpheyi başka bir doktorla paylaşır. Doktor Nazım ölümlerin şüpheli olduğunu ve hastanede bulunan bir madde ile gerçekleştiğini söyler. Engin katile çok yaklaşmıştır artık.

ARKA SOKAKLAR 501. BÖLÜM ÖZETİ

28 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 501. Bölümde Hakan'ın özel görevde açığa çıkması tüm ekibi ayağa kaldırır. Hakan'ı bulabilmek için tüm ekip seferber olurken, Aylin tek başına harekete geçer. Yanan arabayı gören Aylin deliye dönüyor. Ekip Hakan'ı bulmak için uğraşırken çatışmaya giriyor, Aylin'in başına buyruk hareket etmesi yeni problemler doğuracak gibi gözükürken bakalım ekip bu işin içinden nasıl çıkabilecek?

21 Aralık 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 500. yeni bölümünde, gizli görevde ifşa olan Hakan'ın akıbeti merak ediliyor!

Ekip, uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyo ve uyuşturucuları sağlayan Nizam adındaki birine ulaşabilmek için başka bir tedarikçi olan Şaban'ı yakalıyor. Bu zor görev için Hakan seçiliyor. Hakan, Şaban ile birlikte operasyon yapacakları Nizam'ın mekanına gitmek için harekete geçiyor; fakat, Şaban, Hakan'ı başka birisiyle gönderiyor. Hakan, Nizam'ın mekanına geldikten sonra durum farklılaşıyor. Hakan'ın, Nizam'a teslim edeceği paranın olmadığı görülüyor. Bu sırada Nizam'ı, Şaban arıyor. Hakan'ın polis olduğunu söylüyor. Nizam ve adamları Hakan'a silahlarını çekiyor. Sonrasında olay yerine gelen ekibimiz ne Hakan'a, ne de Nizam'a ulaşıyor. Yerdeki kan lekesi ise, ekibin kafasında soru işareti bırakıyor. Engin Müdürden gelen haber ise, herkesin içine bir korku sokuyor...

ARKA SOKAKLAR 493.BÖLÜM

Organize Şube Amiri İsmail, savcı gelene kadar Rıza Baba'ya kötü davranmaktadır. Rıza Baba sorgulanır ve mahkemeye sevk edilir. Ekip sinir içindedir. Ayla ve Pınar perişandır. Pınar babasının elleri kelepçeli adliyeye sevk edildiğine tanık olur. Rıza Baba, tutuklu yargılanacaktır.

Ekip, Rıza Baba'nın evine gelen tesisatçının peşine düşer. Adam ortalardan kaybolmuştur. Birileri Rıza Baba’ya büyük bir oyun oynamaktadır. Ekip, Rıza Baba’nın bu durumu ile ilgili çok üzgün iken Engin Müdür’ün tekrar ekibe katılması ise ekipte bir sevince sebep olacaktır.

ARKA SOKAKLAR 492.BÖLÜM

Uyuşturucu çetesinin patronu Altan'ın serbest bırakıldığını öğrenen ekip şok olur. Rıza Baba, bu konu ile ilgili İzmir Emniyetinin müdürü Özer ile konuşur. Özer, Altan ve Halis'in işbirliği içinde olduğunun kanıtları olan dosyayı Rıza Babaya verir. Rıza Baba, olayın soruşturmasını bu dosya üzeriden yürütecek iken tatsız bir olay yaşanır. Altan ve Halis boş durmamışlardır. Ekibi ve Rıza Babaya büyük şaşkınlık yaratan bir planları vardır.

Halis, teşkilatın ve yargı kurumunun içindeki kara ayaklarını harekete geçirir. Medyayı da kullanarak Rıza Babanın gözaltına alınmasını sağlar. Gözaltı kararındaki rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamaları Rıza Babanın evine yerleştirilmiş içi para dolu çanta ile desteklenmiştir. Ekibimiz bu olayın büyük bir kumpas olduğuna dair düşünceleri nettir.

ARKA SOKAKLAR 491. BÖLÜM

Mesut, peşine takılan iki saldırganı takip eder ve sıkıştırır. Adamların telefonunda gelen mesajı bulur. Mesut’u öldüren kişiye yüklü miktarda para ödülü verilecektir. Mesut, Halis’i bir yere çağırır ve tartışır. Bu esnada üzerine verici yerleştirir. Halis’in Altan’la yaptığı konuşmayı duyar. Sevkiyatı yapılacak uyuşturucuların başında bekleyecektir. Mesut Halis’i takibe başlar.

Tekin aldığı reklam tekliflerini kutlamak için ailesini, Metin’in çalıştığı restorana yemeğe çıkarır. Aylin ve Hakan’ın da harika bir sürprizi vardır. Hakan, baba olacağını coşkulu bir şekilde herkese açıklar. Selin ve Mesut baş başa konuşup, sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Selin beklediği evlenme teklifi gelecek midir? Bir turist, iki kişi tarafından saldırıya uğrar. Polislerimiz olaya el koyar. Bilgisayarındaki bir programla, yer tespiti yaparlar. Eve gittiklerinde yaşlı bir nine karşılarına çıkar. Kimse ondan şüphelenmez. Oysa ki gerçek çok farklıdır.

HİKAYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

KÜNYE

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul
Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

OYUNCULAR

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)

Arka Sokaklar 508.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.