Arka Sokaklar 482. bölüm izle | 483. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 482. bölümü ile 25 Mayıs akşamı ekranlara geldi. Kanal D'nin fenomen dizisinin son bölümünde, Asım, Mesut'tan intikam almak için bir plan yapar. Kalp krizi bahanesi ile cezaevinden, hastaneye geçmeyi başarır. Hastanedeki doktor adamlarındandır. Arka Sokaklar 483. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca Arka Sokaklar 482. bölüm izleme linki haberimizde. İşte 483. bölüm detayları...

Arka Sokaklar 482. bölüm izle. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar 482. bölümü ile ekranlara geldi. Asım, Mesut'tan intikam almak için bir plan yapar. Kalp krizi bahanesi ile cezaevinden, hastaneye geçmeyi başarır. Hastanedeki doktor adamlarındandır. Onu ölü gösterecek ilacı verdikten sonra ekibe Asım'ın ölüm haberini verir. Selin ve Mesut morgda Asım'ın cansız bedenini görünce rahatlarlar. Sorun olmaktan çıktığını düşünürler; ama, Asım'ın hayata döndürüldüğünden haberleri yoktur. Arka Sokaklar 483. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Arka Sokaklar 482. bölüm izlemek için haberimize bakabilirsiniz. İşte detaylar...

Arka Sokaklar 482. bölüm izle | 483. bölüm fragmanı


Arka Sokaklar 483. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 482. bölüm ile ekranlara geldi. 483. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimize izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 482. bölüm izle | 483. bölüm fragmanı - Resim : 2


ARKA SOKAKLAR 482. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 482. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rıza, Veli’yi bulması için Kunduracı Nevzat’ın yanına gider ve olanları anlatır. Kızına ve ailesine bu kötülüğü yapan adamı bulması için Nevzat’tan yardım istemektedir. Hakan, Arzu’nun buluşma teklifini kabul eder.

Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.

Bir binanın katından atlamış kadın cesedi bulunur. Kadının ismi Hale’dir ve bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Ekibimiz durum ile ilgili gerçeği öğrenmek için Hande’yi görevlendirir, Hande’yi tehlikeli bir operasyon beklemektedir.

ARKA SOKAKLAR 481. BÖLÜM ÖZETİ

Asım, Mesut'un evini kurşunluyor ve Tunç'u ağır yaralıyor!
Asım, Mesut'tan intikam almak için bir plan yapar. Kalp krizi bahanesi ile cezaevinden, hastaneye geçmeyi başarır. Hastanedeki doktor adamlarındandır. Onu ölü gösterecek ilacı verdikten sonra ekibe Asım'ın ölüm haberini verir. Selin ve Mesut morgda Asım'ın cansız bedenini görünce rahatlarlar. Sorun olmaktan çıktığını düşünürler; ama, Asım'ın hayata döndürüldüğünden haberleri yoktur. Şans eseri araştırma yaptıkları sırada doktorun gerçek doktor olmadığını öğrenirler. Güvenlik kameraları incelenir ve Asım'ın yürüyerek hastaneden çıktığı görülür. Mesut'un hayatı tekrar tehlikeye girmiştir. Rıza Baba bu yüzden onun evine koruma memuru atar. Asım adamları ile evi basar. Yaylım ateşine tuttuğu evde Tunç da bulunmaktadır. Açılan bu ateş sonucunda Tunç ve koruma memuru vurulur.

Hüsnü, hastalığını gizlemeye devam etmektedir. Rıza Baba onun kaçamak durumundan şüphelenmeye başalar. Sonucunda hasta olduğunu öğrenir. Ailesinden bu hastalığı gizlememesini istediği Hüsnü, oğlu Haydarberk'in yanında baygınlık geçirir. Durumu "Baygınlık oyunu" olarak kurtarmaya çalıştığı sırada ailesinin şüphe duymasına neden olur; çünkü, Haydarberk bu oyunu evde sergilemiştir. Nedenini soran Çoban Ailesine babası ile kendisinin bildiği bir oyun olduğunu söyler.

ARKA SOKAKLAR 480.BÖLÜM ÖZETİ

Umut Bebeğin hapishanedeki babası Asım, Selin ve Mesut'a sorun oluyor! Rıza Baba, Kör Veli'yi bulabilecek mi? Bulduğunda cezasını kendisi mi verecek; yoksa, adalete mi teslim edecek? Nevzat ile nasıl bir anlaşma yapacak? Arabadan atılan Pınar'ın sağlık durumu nasıl? Hüsnü'nün hastalığı ciddi mi? Ölümcül bir hastalık mı? Bu durumu çocuklarına anlatacak mı?

Umut Bebek davası göründüğü kadar kolay kapanmayacaktır. Asım, hapishanede de olsa Selin ve Mesut’tan intikam alıp, oğlunu ellerinden almanın peşine düşer. Arif’e istihbarattan Mesut’un peşinde adamların olduğuna dair bilgi gelir.

Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır.

Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir ve tahlillerin yapılması için hastaneye giderler.

Rıza Baba, Kör Veli'yi yakalamak için harekete geçiyor!

Kör Veli, eski arkadaşı Ali ile olan husumetinden dolayı Pınar ve kızını rehin almıştı. Şantajının gerçekleştiğini düşündükten sonra sıra Pınar'ın serbest bırakılmasına gelir. Fakat Veli, acımasızca Pınar'ı arabadan aşağıya atar. Oradan hızlıca uzaklaşarak ortalıktan kaybolur. Rıza Baba ise, evine girip kızını ve torununu rehin alan Veli'ye karşı büyük bir öfke duyar. Onu bulup adaletin yerine gelmesi için bireysel hareket eder.

ARKA SOKAKLAR 480.BÖLÜM FRAGMANI

Girebileceği her delikte onu arar. Sonunda onu Veli'ye ulaştıracak olan eski bir tanıdığına gider. Bu kişi eski kabadayılardan Nevzat'tır. Kör Veli'ye ulaşabilmek için her şeyi yapmaya razıdır.

HÜSNÜ'NÜN HASTALIĞI NE?

Geçen bölümde Hüsnü, yorgunluktan şikayet etmekteydi. Vücudunun kırıklığı onu yıpratıyordu. Bunun nedenini bahar geçişine bağlayan Hüsnü, SPA merkezinde yorgunluğunu atmaya çalışır; fakat, yorgunluğu bir nebze olsun düzelmez. Son olarak da banyoda burnundan kan gelir. Çocuklarına hissettirmediği bu durum endişelenmesine neden olur. 480. Bölüm fragmanında da gördüğümüz kadarı ile gömleğine buluşan kan ciddi boyuttadır. Bir an önce doktora görünüp önemsenecek bir hastalık olup olmadığının teşhisi yapılmalıdır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Umut Bebeğin babası Musa sorun oluyor!

Selin, mahkeme sonucunda Umut Bebeğin velayetini alır. Mesut ile birlikte büyük bir aile moduna girer. Fakat, Asım'ı hesap etmemiştir. Asım, hapse girmeden önce Umut'u kaçırarak ciddiyetini ortaya koymuştu. Babası olarak buna hakkının olduğunu düşünür. Mahkeme sonucunda Umut, Selin'e verilse de işin peşini bırakmayacağını söyler. Selin, Asım ile karşı karşıya geldiği hapisanede Umut'u ona bırakmayacağını ve onun için savaşmaktan kaçınmayacağını hissettirir. Asım da, Umut'u almakta kararlıdır.

Ali'nin uyandığı yer neresi?

480. Bölüm fragmanında Ali, kendi resimlerinin olduğu bir odada baygın şekilde yatmaktadır. Uyandığında odayı tanımadığı görülür. Ali, şaşkındır. Duvarda küçüklüğünün de olduğu resimler bulunmaktaydı. Şaşkın şaşkın odayı inceler. Rıza Baba ve Savcı Arzu ise, Ali'nin bu durumundan dolayı merak içindedirler. Savcı Arzu, içine düştüğü durumu uyuşturucuya bağlar. Rıza Baba, Ali'ye uyuşturucu almadığına dair güvenmektedir.

ARKA SOKAKLAR 479.BÖLÜM ÖZETİ

Kör Veli, Ali’nin eşi Pınar ve Zeyno’yu rehin alır! Ali, arkadaşı Musa’nın suça karışmış olma ihtimalinden dolayı rahatsızdır. Begüm ise, Musa’dan ayrılmak istemektedir ve kızını da alıp gizlice kaçma planları yapar. Veli, Musa’nın kızından ayrı olmasının üzüntüsüne dayanamaz kendince bir çözüm yoluna gider.

Aylin son zamanlarda kendine bakmaya başlamıştır. Herkes hayatında biri olduğundan şüphelenir. Hakan ve Bahar rutin polis çevirmesi yaparken Aylin’i yanında bir adamla görürler. Hakan şaşkın bir şekilde kontrolleri yapar. Fazlasıyla bozulur; ancak, hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışır.

Umut Bebek davası nihayet sonlanır. Velayet Selin’e verilir. Selin’in mutluluğu tabii ki Mesut’a da yansır. Mahkemeden sonra Mesut, Selin, Tunç ve Umut Bebek tıpkı bir aile gibi bir stüdyoya gidip fotoğraf çektirirler.

ARKA SOKAKLAR HAKKINDA BİLGİ.

Yapım yılı : 2006

Yapım şirketi : Erler Film

Yönetmen : Orhan Oğuz

Senaryo : Ahmet Yurdakul, Ozan Emre Yurdakul, Tolga Aydoğan

Yapımcı : Türker İnanoğlu

Türleri : Gerilim, Polisiye, Suç.

Arka sokaklar dizisi hikayesi öyküsü konusu ne anlatıyor.

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur.

Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda komiser Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

İstanbul şehri umut vaat ettiği kadar umut bitiren bir şehir. İstanbul’un her yeri farklı her sokağında bambaşka hayatlar… İstanbul’u herkes için yaşanabilir kılmak, sokakları kötülükten temizlemek ve geleceğe umut taşımak için Rıza Baba ve ekibi canla başla çalışıyor. Meşhur beyaz renkli araçları ile İstanbul kazan onlar kepçe kötülerin, suçluların peşinden koşuyor. Bu koşuşturma içinde her biri kendi hayatını yaşamaya devam ediyor. İzlerken hem güldüren, hem ağlatan ; çoğu zaman ise hayatın içinden bire bir kesitleri yansıtan Arka Sokaklar 12 sezondur devam ediyor.

Arka Sokaklar Oyuncuları

Ali Akdoğan ( Alp Korkmaz ) : Komiser muavini olan Ali, Rıza baba ekibin en eski polislerinden biridir. Alinin uzman olduğu konu keskin nişancılıktır. Kartal gibi iyi gözleri sayesinde , özellikle kritik yerlere yaptığı vuruşlarla birçok kişiyi ölümden kurtarmıştır. Ekibin en genç ve saf polislerinden biri olduğu için diğer arkadaşları sürekli ona takılır.

Hakan Çınar ( Ozan Çobanoğlu ) : Komiser Hakan sonradan ekibe dahil olan polislerden biridir. Aynı zamanda komiser Aylin ile ilişki yaşamıştır. Bu ilişki evliliğe taşınmış ama ikili anlaşamayınca evlilik bitmiştir. Sonraları Hakan komiserin yaşam tarzı ve yaptıkları hem kendisine hem de ekibi çok zarar verir.

 

Arka Sokaklar 482. bölüm izle | 483. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar arka sokaklar 482. bölüm izle arka sokaklar 483. bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.