Arka Sokaklar 477.son bölüm izle!

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh,Özgür Ozan gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar büyük beğeni topluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi bu akşam 477. bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Seyirciler son bölümde neler olduğunu merak ediyor. İşte Arka Sokalar 477.son bölüm izle! Haftaya neler olacak? 478.bölüm fragmanı!

Uzun senelerdir ekranların vazgçilmeyen dizileri arasında olan Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. 477.bölümde Tekin gözlatına alınıyor. Tekin ise ne olduğunu anlamakta güçlük çeker. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Son bölümde neler olacağı merak ediliyor. İşte Arka Sokaklar 477.son bölüm izle! Haftaya neler olacak? 478.bölüm fragmanı! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...
Arka Sokaklar 477.son bölüm izle!
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
 Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor!
Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne olduğunu anlamakta güçlük çeker. Zeliha, kardeşinin gözaltına alındığını öğrenerek aileye haberi veren isim olur. Tekin'in durumuyla ilgili Hüsnü üzerindeki tüm yetkiler alınır. Savcı, Tekin'in suçlu olduğu konusunda oldukça kararlıdır. Ekibin ise bu durumda elleri kolları bağlı durumdadır. 
 
Tekin'in durumunu açığa kavuşturmak isteyen Metin olayın peşinden gider. Fakat silahlı saldırganla girdiği mücadelede hayatı büyük tehlikededir.
 
Bahar, Yusuf'un oğlu Eren'in kaçırılması üzerine olayın peşine düşer. Eren'i bulmak için sürekli olayı kovalayan Bahar, mutlu haberi verebilecek mi?
 
476.BÖLÜM ÖZETİ
 
Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.Tekin Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirilmiştir. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil eder.
 
475.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor!Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sadece bir not bırakmış ve Umut'u alarak kaçmıştır.Ekip, halkın linç girişiminin önüne geçemeye çalışmaktadır. Mesut'u canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıyadır. İntikam için yanıp tutuşan düşmanları, Mesut ile kritik anlar yaşar.
 
ARKA SOKAKLAR 474.BÖLÜM ÖZETİ
Rıza Baba ve ekip, rehin tutulanları kurtarmak için deponun etrafını sarar. Volkan ve bir sivil polis daha motorlarına binip, gizlice motorcu gibi takip etmeye başlarlar.İzzet mobilyacıdır. Tanınan, bilinen bir mağazası vardır. Kendilerini baş komiser ve komiser diye tanıtan Yalçın ve Naci tarafından aranır. İzzet’e çalışanlarının örgüt kapsamında arandığını söylerler. İzzet’i de örgüt üyesi olmakla suçlayarak yüklü miktarda para isterler. İzzet’in akrabası Avukat Önder, Savcı Arzu’dan yardım ister. Ekibimize, örgüt üyelerine yardım ve yataklık şüphesiyle farklı bir ihbar gelir. Ekip ihbarın geldiği seraya baskın düzenler. Seracı yaralı şekilde bulunur
 
 473.BÖLÜM ÖZETİ
Lojistik firma sahibi Numan, yanında adamı Cemil ve korumasıyla silahlı saldırıya uğrar. Ekibimizin yaptığı inceleme sonucunda, saldırıyı Yıldırım isimli eski çalışanlarının yaptığı ortaya çıkar. Numan, polisin olayın peşine düşmesini istemeden konuyu kendi aralarında çözmeye çalışır; ancak, ekibimiz saldırı sebebini çözünceye kadar uğraşacaktır. Olayın arkasından herkesi hayrete düşürecek bir isim bulunmaktadır. Rıza Baba ve ekibi o ismi yakalamadan işin peşini bırakmamaya kararlıdır.
Tunç’un arkadaşı Erhan, otobanda kazaya uğrar. Mesut da hastaneye gider. Erhan’ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanır. Olayın aslı araştırılınca, Erhan’ın uyuşturucu kullanmasına sebep olan kişiler tehlikelidirler ve bu durumdan Tunç’un başına bir şey gelmesinden korkulur.
 
ŞEVKET ÇORUH
Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur.
 
Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyümüştür.
 
Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.
 
İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.
Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmış ve bunu da "Birbirimize artık aşık değiliz." şeklinde açıklamıştır.
 
Şevket Çoruh 3 Nisan 2017 tarihinde 21 yıllık maddi birikimleri olan 7 klasik arabasını ve 3 evini satıp ayrıca da bankadan 7 milyon lira kredi alarak İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı. Tiyatronun açılışında Müjdat Gezen kendisinde bulunan İsmail Dümbüllü'nün fesini Şevket Çoruh'a devretti.
 
Ölülerini yiyip idrar içiyorlar!Ölülerini yiyip idrar içiyorlar!
Yaşam
1924'ten bu yana kayıptı! 2'si bulundu, 7'si...1924'ten bu yana kayıptı! 2'si bulundu, 7'si...
Yaşam
Yolda bulduğu taşın içinden servet çıktı!Yolda bulduğu taşın içinden servet çıktı!
Yaşam
#arka sokaklar #473bölüm #fragmanı izle #yeni bölümde #neler olacak
 
Ciciş Esra'nın çıplak videosu sızdırıldı! Ciciş Esra'nın çıplak videosu sızdırıldı!
Yılmaz Büyükerşen kimdir, kaç yaşında, nereli? Yılmaz Büyükerşen kimdir, kaç yaşında, nereli?
 
 
ALP KORKMAZ
İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de Tamamlamıştır.
 
Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye ye döndü. Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırıyor. Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini (askerlik), 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010'da başlayıp Eylül 2010'da Bingöl'de tamamlamıştır.Şu an halen Erler Filme bağlı olan Arka Sokaklar dizisinde Ali rolüne devam etmektedir. Dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir.İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar'ın yönettiği "Melekler ve Kumarbazlar"da,2'nci sinema filmi 2012 yılında "Laz Vampir Tirakula" ve 3'ncü sinema filmi "Peri Masalı"da oynamıştır.2011 yılında Özgür Ozan'la birlikte "Turkcell" reklamında rol almıştır.
 
Arka Sokaklar 477.son bölüm izle! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar 477.son bölüm 478.bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.