Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın düğün detayları belli oldu... 3 farklı gelinlik giyecek

Bir döneme damgasını vuran Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle hafızalara kazınan ve uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan 38 yaşındaki oyuncu Sevda Dalgıç, sevgilisi Dilge Emir Güvenç’le Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Sevda Dalgıç 27 Ağustos’ta Boğaz’da davullu zurnalı düğün yapacaklarını söyledi.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 - 2012 yılları arasında ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisiyle yapan Sevda Dalgıç, dizide hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan ve yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken oyuncu muradına erdi. Dalgıç, geçtiğimiz ay Güvenç Makina Yönetim Kurulu Başkanı Dilge Emir Güvenç’le nikah masasına oturdu.

Müjdeli haberi Instagram hesabından paylaşan Sevda Dalgıç, eşiyle olan paylaşımına paylaşımına ''Sevda Dalgıç GÜVENÇ'' notunu düştü. Sae bir nikahla dünyaevine giren Sevda Dalgıç şimdi ise düğün yapmaya hazırlanıyor.

sevda-dalgic-dugun

 GELİNLİĞİNİ TESLİM ALDI

Geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attığı sevgilisiyle Haziran ayında nikah masasına oturan Sevda Dalgıç, 27 Ağustos’ta düğün yapacak. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu gelinliğini teslim almaya geldiğini söyledi. Düğünde 3 farklı gelinlik giyeceğini belirten Dalgıç, Güvenç Makina Yönetim Kurulu Başkanı Dilge Emir Güvenç’le 27 Ağustos’ta Boğaz’da düğün yapacaklarını söyledi.

SEVDA-DALGIC

Hürriyet'te yer alan habere göre; Nişantaşı'nda görüntülenen Sevda Dalgıç “Gelinliğimi sırtladım, gidiyorum. Hazırlıklar devam ediyor. Düğünümde üç farklı gelinlik giyeceğim. Bu sırtladığım asıl gelinliğim. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Çünkü hayalimdi. Geçen yıl planlamıştık ama pandemi nedeniyle bu yıla kaldı” dedi.


SEVDA DALGIÇ'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 Tufa - Büyük Buluşma - Sıla
2018 Avlu - Bade
2013 & 2015 Nizama Adanmış Ruhlar - Meral
2010 Öğretmen Kemal - Özge
2010 Arka Sokaklar - Özge
2007-2011 Arka Sıradakiler - Özge

 

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın düğün detayları belli oldu... 3 farklı gelinlik giyecek ile ilgili etiketler Düğün Dilge Emir Güvenç sevda dalgıç gelinlik arka sıradakiler Arka Sıradakiler Özge
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.