Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi

2007 - 2012 yılları arasında ekrana gelen 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınan 38 yaşındaki oyuncu Sevda Dalgıç dünyaevine girdi. Dalgıç müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Rol aldığı Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle ünlenen, Avlu dizisinde Bade karakterini canlandıran oyuncu Sevda Dalgıç dünyaevine girdi. Geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attığı sevgilisiyle nikah masasına oturduğunu duyuran Dalgıç müjdeli haberi Instagram hesabından paylaştı.

EVLENDİĞİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Nikah öncesi ayna karşısında eşiyle birlikte hazırlık yaptığı anlara ait çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Sevda Demirel paylaşımına ''Sevda Dalgıç GÜVENÇ'' notunu düştü.

Sevda Dalgıç'ın paylaşımına hayranları ve takipçileri tebrik mesajları yağdırdı.

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi

Arka Sıradakiler dizisindeki kısa ve sarı renkteki saçlarıyla hafızalara kazınan ve şimdilerde televizyon ekranlarından uzakta bir yaşam süren Sevda Dalgıç son olarak yıllar içindeki değişimiyle gündem olmuştu.

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi - Resim : 2

 

SEVDA DALGIÇ'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 Tufa - Büyük Buluşma - Sıla
2018 Avlu - Bade
2013 & 2015 Nizama Adanmış Ruhlar - Meral
2010 Öğretmen Kemal - Özge
2010 Arka Sokaklar - Özge
2007-2011 Arka Sıradakiler - Özge

 

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi ile ilgili etiketler nikah Düğün evlilik sevda dalgıç arka sıradakiler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.