Arka Sıradakiler'in Özge'si değişimiyle şaşırttı!

Bir dönemin efsanevi gençlik dizilerinden Arka Sıradakiler'de Özge karakterine hayat veren Sevda Dalgıç değişimiyle şoke etti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Dalgıç, paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Yayınlandığı günlerde seyircileri ekranlara kilitleyen ve bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sevda Dalgıç'ın son halini görenler tanımakta zorlandı.

Arka Sıradakiler'in Özge'si değişimiyle şaşırttı!

BURNU KIRILDIĞI İÇİN ESTETİK YAPTIRDI

En son Avlu dizisiyle izleyicisiyle buluşan ve estetiğe karşı olduğunu her fırsatta dile getiren Dalgıç, "Estetiğe karşıyım ama burnum kırıldığı için mecburen yaptırdım. Doktor ne kadar iyi olursa oldun Allah vergisi gibi olmuyor" ifadelerini kullanmıştı.

Arka Sıradakiler'in Özge'si değişimiyle şaşırttı! - Resim : 2

Güzelliğiyle ve değişimiyle dikkat çeken Dalgıç'ın paylaşımları ve değişimi beğeni topluyor.

 Arka Sıradakiler'in Özge'si değişimiyle şaşırttı! - Resim : 3

SEVDA DALGIÇ HAKKINDA

Sevda Dalgıç, 1984'de İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlayan Dalgıç, ilk oyunculuk deneyimini yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan’ın üstlendiği 2007 yapımı Arka Sıradakiler dizisiyle yaptı. Söz konusu dizide Özge karakteri ile ismini geniş kitlelere duyurdu. 23 yaşındayken oynadığı Arka Sıradakiler dizisiyle tanınan Sevda Dalgıç, televizyon ekranlarına ara vererek Alaçatı'da bir mekan işletmeye başladı. 2018 yılında ise Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse’nin başrollerini paylaştığı Avlu dizisine Bade rolüyle dahil oldu ancak sağlık sorunları nedeniyle kadrodan ayrıldı.

 

 

 

Arka Sıradakiler'in Özge'si değişimiyle şaşırttı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya sosyal ağlar arka sıradakiler özge sevda dalgıç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.