Arka Sıradakiler Selin İlkin Tüfekçi kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

Arka Sıradakiler dizisinin Selin’i İlkin Tüfekçi ünlü oyuncu David Beckham’ı ifşa etti. Takipçiler şimdi İlkin Tüfekçi kimdir sorusunun yanıtını ararken yaşananlar kısa sürede sosyal medyada olay oldu. Peki İlkin Tüfekçi kaç yaşında? İlkin Tüfekçi Instagram hesabı ne? İşte detaylar…

Arka Sıradakiler dizisinin Selin’i olarak tanınan İlkin Tüfekçi, Instagram hesabından yaptığı bir duyuru ile takipçilerini heyecanlandırdı. Müşfik Kenter ile yıllar önce çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu paylaşımına David Beckham’ın baktığını gösteren bir fotoğraı hayranları ile paylaştı.

İLKİN TÜFEKÇİ KİMDİR?

İlkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası eski futbolculardan İlyas Tüfekçi'dir. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanmaya başlayan Arka Sıradakiler dizisi ile yaşayan İlkin Tüfekçi; Papatyam, Kader Çizgisi, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.

Arka Sıradakiler Selin İlkin Tüfekçi kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

Şimdilerde, Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir'in yer aldığı Zemheri dizisinde Şule karakterine hayat veren İlkin Tüfekçi, 1.70 metre boyunda, 52 kilo ve Yengeç burcudur.

İlkin Tüfekçi'nin rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Zemheri (Şule) (TV Dizisi)
2014 – 2015 – Kara Para Aşk (Pelin) (TV Dizisi)
2012 – Karadayı (Bahar Dündar (Çitlembik)) (TV Dizisi)
2010 – Kader Çizgisi (Güliz) (TV Dizisi)
2010 – 2011 – Papatyam (Melis) (TV Dizisi)
2007 – 2010 – Arka Sıradakiler (Selin) (TV Dizisi)

Arka Sıradakiler Selin İlkin Tüfekçi kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler İlkin Tüfekçi arka sıradakiler selin İlkin Tüfekçi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.