Arjantinli yıldız Di Maria'dan Ronaldo yorumu: "PSG’de oynamak için can atıyordur"

Messi'yi kadrosuna katan PSG'nin bir diğer Arjantinli yıldızı Angel Di Maria, Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı açıklamada "PSG’de oynamak için can atıyordur" ifadesini kullandı. PSG yönetiminin, takımdan ayrılmak isteyen Mbappe'nin yerine Ronaldo'yu kadrosuna katmak istediğine dair iddialar daha önce basına yansımıştı.

Lionel Messi'nin Barcelona'daki 16 yıllık kariyerini sona erdirerek PSG'ye imza atmasının yankıları sürüyor.

Geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğunu Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği Lille'e kaptıran PSG, yeni sezona hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla başladı. 

Fransız devi yaz transfer döneminde Messi dışında Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos ve Georginio Wijnaldum'u da kadrosuna katmıştı. 

Medyaya yansıyan haberlere göreyse kurulan kadroya rağmen takımın genç yıldızı Kylian Mbappe, Real Madrid'e gitmek konusunda ısrarcı... 

Mbappe ile ilgili iddialar devam ederken, Avrupa basınında yer alan haberlerin bir diğer öznesi de Cristiano Ronaldo olmaya devam ediyor. Juventus'la sezon sonu sözleşmesi sona erecek Portekizli yıldızın, PSG yönetimi tarafından Mbappe'nin alternatifi olarak görüldüğü iddia edilmişti.

"PSG'DE OYNAMAK İÇİN CAN ATIYORDUR"

TyC Sports’a konuşan PSG'nin Arjantinli oyuncusu Angel Di Maria da bu duruma değinerek, "PSG, eşsiz bir oyuncu kalitesine sahip. Ronaldo da PSG’de oynamak için can atıyordur" dedi.

Messi ile Arjantin Milli Takımı sonrası PSG'de de takım arkadaşı olanolan Di Maria, Real Madrid'de oynadığı yıllarda Ronaldo ile de takım arkadaşı olmuştu.

Arjantinli yıldız Di Maria'dan Ronaldo yorumu: "PSG’de oynamak için can atıyordur"

MESSİ'SİZ BARCELONA İLK MAÇINA ÇIKTI

Messi'nin vedası sonrası Barcelona da ilk resmi maçına çıktı. La Liga'daki ilk hafta maçında Real Sociedad'ı konuk eden Katalanlar sahadan 4-2'lik galibiyetler ayrıldı.

Nou Camp'ta yer alan taraftarlar, maçın 10. dakikasında takıma veda eden efsaneleri lehine uzun süre tezahüratta bulundu.

Arjantinli yıldız Di Maria'dan Ronaldo yorumu: "PSG’de oynamak için can atıyordur" - Resim : 2

Arjantinli yıldız Di Maria'dan Ronaldo yorumu: "PSG’de oynamak için can atıyordur" ile ilgili etiketler PSG Cristiano Ronaldo angel di maria Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.