Arjantinli efsaneden Galatasaray itirafı!

Efsane Sporcular Derneği'nin açılışına katılmak için İstanbul'a gelen Arjantinli efsane Hernan Crespo, Türkiye'de desteklediği takımın Galatasaray olduğunu açıkladı.

Efsane Sporcular Derneği'nin açılışına katılmak için İstanbul'da bulunan Hernan Crespo, TRT Spor'a özel açıklamalar yaptı. Arjantinli efsane, yıllar sonra İstanbul'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

''TÜRKİYE'DE İNSANLAR FUTBOLA TUTKUYLA BAĞLI''

''Uzun yıllar sonra İstanbul'a geliyorum ve bu şehrin gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum. Buraya tekrar gelmek benim için çok güzel. Türkiye'de insanlar futbola tutkuyla bağlı. Türk halkının futbola ilgisini, tutku olarak özetleyebilirim. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş oynamak için buraya çok geldim. İnsanlarda futbola tutkuyu gördüm ve bunu statlarda hissettim.''

''TÜRKİYE'DE SEMPATİ DUYDUĞUM TAKIM GALATASARAY''

''Türkiye'de sempati duyduğu takım Galatasaray. Hagi büyük efsane, Galatasaray'da oynamıştı. Arkadaşım Muslera, Galatasaray'da oynuyor. Chelsea'den takım arkadaşım Didier Drogba da Galatasaray'da oynadığı için Galatasaray'a sempati duyuyorum.''

Arjantinli efsaneden Galatasaray itirafı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.