Arjantinli efsane golcü Hernan Crespo'dan Fenerbahçe'li Miguel Crespo'ya tebrik

Galatasaray'a attığı galibiyet golündeki vuruşuyla "Hernan Crespo'yu hatırlattı" yorumları yapılan Miguel Crespo'ya Arjantinli efsaneden tebrik mesajı geldi. 46 yaşındaki Hernan Crespo, Twitter'dan Miguel Crespo'nun golünü izleyip "İyi bitiriş kardeşim" yorumunda bulunup Fenerbahçe'yi etiketledi...

Fenerbahçe'nin Galatasaray zaferinde 90+4'te attığı golle takımına galibiyeti getiren ve Sarı-Lacivertli camiayı sevince boğan Miguel Crespo, Arjantin'de de gündemde!.. Arjantin'in eski golcülerinden Hernan Crespo, adaşını attığı golden dolayı tebrik etti.

Bu yaz transferin son günü Estoril takımında 1.5 milyon euro bonservisle transfer edilen 25 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, pek beğenilmemişti. Vitor Pereira'yla birlikte devre arası takımdan gönderilmesi konuşulan Crespo, Galatasaray derbisinin kaharamanı oldu.

Maça 71. dakikada Jose Sosa'nın yerine giren ve 90+4'te attığı şık golle Fenerbahçe'ye zaferi getiren isim için "Orijinal Crespo gibi vurdu" yorumları yapıldı. Bu yorumları adeta duyan Hernan Crespo da Twitter hesabından Portekizli'yi tebrik etti.

 

TRABZONSPOR MAÇINA 11'DE BAŞLAMIŞTI

Trabzonspor maçına ilk 11'de başlayan Crespo o maçtaki performansıyla sınıfı geçememişti. Bu sezon Pereira tarafından 6 maçta 242 dakika oynatılan Portekizli, attığı galibiyet golünden sonra kulaklarını tıkayarak kendisini eleştirenlere mesaj gönderdi. 

2012 yılında futbolu bırakan Hernan Crespo başarılı kariyeri boyunca İnter, Chelsea ve Milan gibi devlerin formasını giymiş, oynadığı dönemin "elit" santrforları arasında yer almıştı. 46 yaşındaki Crespo şu sıralar Brezilya'nın Sao Paulo takımında yardımcı antrenörlük yapıyor.

Arjantinli efsane golcü Hernan Crespo'dan Fenerbahçe'li Miguel Crespo'ya tebrik

Arjantinli efsane golcü Hernan Crespo'dan Fenerbahçe'li Miguel Crespo'ya tebrik ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Hernan Crespo Miguel Crespo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.