Arjantin'de en büyük River Plate... Gallardo sonunda "Los Millionares"i şampiyon yaptı

River Plate ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti... Buenos Aires ekibi, 2014'ün ardından 7 yıl sonra yeniden ligi zirvede tamamladı. Arjantin temsilcisi, toplam şampiyonluk sayısını ise 37'ye çıkardı. River Plate'in başında 2014'ten beri 13 kupa kaldıran teknik direktör Marcelo Gallardo, Arjantin şampiyonluğunu ilk kez tattı.

Arjantin futbolunun köklü kulübü River Plate, bitime üç hafta kala şampiyonluğa ulaştı. "Los Millionares" (Milyonerler) lakaplı Buenos Aires ekibi, toplam şampiyonluk sayısını ise 37'ye çıkardı.

Arjantin Premier Ligi'nin 22. hafta mücadelesinde konuk ettiği Racing'i 4-0 mağlup eden River Plate, Antonio Vespucio Liberti Stadı'nda şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren ev sahibi takım, 32. dakikada Agustin Palavecino, 48. dakikada Julian Alvarez, 68. ve 78. dakikalarda Braian Romero'nun ağları sarsmasıyla mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

MARCELO GALLARDO TARİH YAZIYOR

Puanını 52'ye çıkaran River Plate, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi Defensa y Justicia ile arasındaki puan farkını 12'de tutarak şampiyonluğu garantiledi.

Bir ara küme düşen River Plate, 2014'ün ardından 7 yıl sonra yeniden ligi zirvede tamamladı. Arjantin temsilcisi, toplam şampiyonluk sayısını ise 37'ye çıkardı.

Teknik direktör Marcelo Gallardo, River Plate teknik direktörü olarak 13. kupasını kazandı. Haziran 2014'ten beri efsanesi olduğu kulübü çalıştıran unutulmaz orta saha oyuncusunun ismi bir ara Barcelona ile anılmıştı.

Arjantin'de en büyük River Plate... Gallardo sonunda "Los Millionares"i şampiyon yaptı

Arjantin'de en büyük River Plate... Gallardo sonunda "Los Millionares"i şampiyon yaptı ile ilgili etiketler River Plate Arjantin Marcelo Gallardo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.