Arıza'nın Ali Rızası Baba'sına geri dönüyor! Emektar Haluk Bilgiler başrollerde fırtına estiriyor!

İlk olarak adı Bir Gece Ansızın olan ancak daha sonrasında Baba olarak değiştirilen ekranların yeni sezon yapımı seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak Arıza dizisinde Ali Rıza karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş’a Baba dizisinde ünlü oyuncu Haluk Bilginer eşlik edecek.

Ve sonunda 2022 yılının ilk bombasını Show TV patlatıyor. En iyi dizilerden biri olmaya aday olan Baba dizisi Ocak ayının ortalarına doğru seyircisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanına sosyal medyadan büyük destekler gelirken Tolga Sarıtaş’ı yeniden ekranlarda görmeye hazırlananlar oldukça büyük heyecan yaşıyor.

Son olarak Arıza dizisinde Ali Rıza karakteriyle oldukça sevilen Tolga Sarıtaş’ın da emektar oyunculardan Haluk Bilginer ile başrollerde olacağı için mutluluk duyduğu da gelen haberler arasında yer alıyor. Hikayenin oldukça heyecan yaratması beklenen Baba dizisinin adı daha önceden Bir Gece Ansızın olarak dikkat çekiyor.

Arıza'nın Ali Rızası Baba'sına geri dönüyor! Emektar Haluk Bilgiler başrollerde fırtına estiriyor!

İlk fragmandaki Çekirdek detayı dikkatlerden kaçmazken Sarıtaş’ın Bilginer’e Baba diye seslenmesi şimdiden nasıl bir senaryo olacağı konusunda heyecan yaratıyor. Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı Baba adlı diziye yönelik beklentiler de giderek artıyor.

Arıza'nın Ali Rızası Baba'sına geri dönüyor! Emektar Haluk Bilgiler başrollerde fırtına estiriyor! - Resim : 2

Bir Anadolu Hikayesi adı altında duyurulan Baba isimli dizi 2020 yılında Ocak ayının ortalarına doğru Show TV ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor.

Arıza'nın Ali Rızası Baba'sına geri dönüyor! Emektar Haluk Bilgiler başrollerde fırtına estiriyor! ile ilgili etiketler baba Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.