Arızalanan İETT otobüsü yolda kaldı, içindeki yolcular mağdur oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı otobüsün balatalarında çıkan arıza nedeniyle yolda kaldı. Kar çilesinin üstüne otobüs arızası eklenince yolcular isyan etti.

Olay, saat 22.00 sıralarında TEM otoyolu Seyrantepe mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Kar yağışının artmasıyla birlikte yollarda ilerlemekte güçlük çeken araçlara bir de otobüs arızası eklendi.

İETT OTOBÜSÜ ARIZALANDI

49Z hat numaralı Zincirlikuyu-Yeşilpınar seferini yapan İETT otobüsü arızalanarak yolda kaldı. Ağızına kadar yolcu ile dolu olan otobüs TEM otoyoluna Seyrantepe'ye çıktığında durmak zorunda kaldı. Kar yağışının da etkili olması ile birlikte yolcular otobüsten inip taksi çevirmeye başladı.

"SAATLERDİR YOLDAYIM, DONUYORUM"

Otobüste bulunan bir vatandaş "Balatalar ısınmış galiba, otobüs dolu" dedi. Bir diğer vatandaş ise "Rezalet, ne düşünebilirim ki rezalet. Saat 20.00'dan beri yollardayım, donuyorum" ifadelerini kullandı.

Arızalanan İETT otobüsü yolda kaldı, içindeki yolcular mağdur oldu ile ilgili etiketler İETT İstanbul arıza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.