Arıza neden final yapıyor, bitiyor mu? Ali Rıza ölüyor mu?

Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisi 30. bölümde final yapıyor. Final bölümünde izleyenler ise Ali Rıza ölüyor mu sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Arıza neden final yapıyor? İşte Arıza dizisinin final ayrıntıları…

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza dizisi 30. bölüm ile 11 Nisan Pazar akşamında final yaparak Show TV ekranlarında veda ediyor. Reytinglerde yaşanan kayıp sonrasında böyle bir kararın alındığı ortaya çıkarken Arıza final bölümünde Ali Rıza’nın ölüp ölmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor.

ARIZA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile artık karşı karşıyadır. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamakta ve ayrıca bu baskında verilen kayıplar ile beraber Fiko’nun da ağır yaralanması üzücüdür.

Arıza neden final yapıyor, bitiyor mu? Ali Rıza ölüyor mu?

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar. Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Arıza dizisi 11 Nisan Pazar akşamında 30. bölümü ile final yaparak ekranlara veda ediyor.

Arıza neden final yapıyor, bitiyor mu? Ali Rıza ölüyor mu? ile ilgili etiketler arıza Arıza final Ali Rıza
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.