Arıza, ilk günden arıza çıkardı! Show TV dizisi Arıza'ya büyük tepki!

Show TV'nin yeni dizisi Arıza, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Arıza'nın ilk bölümünde yer alan bir diyalog sosyal medyada büyük tepki topladı. Türkiye'nin güzide ili Van'dan dağ başı oalrak bahsedilen sahneyi izleyen vatandaşlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Van için kullanılan ifadeler hem Van'da yaşayan vatandaşları hem de diziyi izleyenleri kızdırdı. Olay sosyal medyada gündeme yerleşti.

NE ARIYORSUN DAĞ BAŞINDA!


Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Show TV'nin yeni yapımı Arıza ilk günden arıza çıkardı. Senaryoda yer alan ifadelerde Van'ın dağ başı olarak ifade edilmesi vatandaşlardan büyük tepki topladı. Konu ile ilgili Twitter üzerinde #ÖzürdileShowTV hashtagi oluşturuldu.

Dizinin yapımcıları ya da Sow TV'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.


Söz konusu sahnede geçen diyalog ise şu şekilde:

- Orada vazife yapmaktan mutluysa gerisi teferrühat.

- Niye? İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu?

- Teyze..
- Ne var bunda kızım? Biz de özlüyoruz seni. "Hem ne anlıyorsun o dağ başından asır tedavi etmekten, anlamış değilim.

- Teyzecim ben tedaviye ihtiyacı olan ama imkanı olmayan insanlara yardım etmeyi seviyorum.

Twitter'dan büyük tepki geldi

Şirket dedikoduları'nın haberine göre Arıza dizisinde geçen diyalogla ilgili Twitter'dan büyük tepki geldi. İşte o tepkilerden bazıları:

-Van denilen bu dağ başına 3 yıllığına diye geldim ama 17 yıldır zevkle yaşıyorum,gitmeye de hiç niyetim yok. Keşke her yer böyle dağ başı olsa.

Van'a dağ başı demek mi? Yüzünü eliyle kapatan insan sözde okumuş insanlar ağzınız cahiliyet kokuyor .Van gezilip görülmesi gereken çok güzel bir yerdir. Şu da var ki Van'lı olup bunca güzel manzarayı seyretme fırsatım var çok şanslıyım.

Van'a hiç gelmemiş insanlara dağ başı gibi gösterip şehrin kaderiyle oynamak hadsizliktir..

 

 

Arıza, ilk günden arıza çıkardı! Show TV dizisi Arıza'ya büyük tepki! ile ilgili etiketler Show TV arıza
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.