Arıza dizisi nerede çekiliyor?

Arıza dizisi nerede çekiliyor? Bu akşam Show TV ekranlarında başlayacak olan Arıza dizisinin merakla araştırılan çekim alanlarını sizler için araştırdık. Arıza dizisi nerede çekiliyor?

Arıza dizisi nerede çekiliyor? Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arıza dzisinin nerede çekildiği merak ediliyor. 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Arıza dizisi nerede çekiliyor?

ARIZA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

03 Medya'nın çektiği 13 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizi İstanbul’un Balat, Beyoğlu, Ortaköy ve Bebek gibi farklı semtlerinde çekilmektedir. Ali Rıza isimli ailesine düşkün birinin, bir doktor hanıma olan ilgisi anlatılmaktadır.

ARIZA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Arıza dizisi Show Tv ekranların 13 Eylül Pazar (bu akşam) saat 20:00'da başlayacak.

ARIZA KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

ARIZA OYUNCULARI KİM?

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Arıza”nın kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza dizisi nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Show TV arıza dizisi nerede çekilyor ne zaman başlıyor saat kaçta hangi kanal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.