Arıza dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza'nın yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak konusu oldu. Arıza dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...

Arıza hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arıza dzisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu büyük heyecan ile bekleniyor.

ARIZA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Arıza dizisi Show TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanıyor.

Arıza hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ARIZA KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Arıza hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ARIZA OYUNCULARI KİM?

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Arıza”nın kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Show TV Tolga Sarıtaş arıza yeni dizi konusu nedir oyuncuları ne zaman başlayacak saat kaçta hangi günler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.