Arıza 9. bölüm full izle!

Arıza 9. bölüm full izle! Arıza 9. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 8 Kasım Pazar akşamında Arıza 9. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Arıza 9. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 9. son bölümü 8 Kasım Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Arıza 9. son bölümünde; Cabir kumandaya basar ama bomba patlamaz. Çıkan çatışmada ise Huzeyfe, Ali Rıza’nın kurşunlarının hedefi olur. Arıza 9. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

ARIZA 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza’yı aklına kazır ve onu acı çektirmeden öldürmeyeceğini söyler. Ali Rıza’nın ailesi ise başlarındaki bela geçene kadar Haşmet’in evine yerleşme kararı alır.

Arıza 9. bölüm full izle!

Cabir konsorsiyumdaki herkesi sevdikleriyle tehdit edince, Ali Rıza Cabir’e gidip teslim olur. Cabir ise bununla yetinmez, hem Ali Rıza’ya hem de sevdiklerine zarar vermeyi kafasına koymuştur.

 

Arıza 9. bölüm full izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 9. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.