Arıza 8. bölüm izle tek parça

Arıza 8. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Arıza 8. son bölümünü 1 Kasım akşamında full hd tek parça halinde Show TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arıza 8. bölüm izlemek için araştırmalar başladı. 1 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinin 8. son bölümünde neler yaşandığına dair detayları haberimizde bulabileceksiniz. Arıza 8. son bölümde neler oldu?

ARIZA 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza sonunda kendisine yapılan yardımlarla moloz yığınlarının arasında kurtulur. Artık bir an önce kendisine gelerek yapmak istediği tek şey Burak’a haddini bildirmektir. Ancak haberi alan Haşmet kısa zamanda buna engel olurken daha büyük dertlerin de sırada beklediğini bilmektedir.

Halide ise yurt dışında doktorluk yapmak adına başvuru yaptığı bir yardım kuruluşu tarafından kabul görür. Haşmet de kızını ve ailesini korumak adına kendisine zorlu bir görev alır. Ali Rıza da bu görev esnasında Haşmet’in dediklerini yapmak durumundadır. Ancak bu işin sonunda herkesi bir sürpriz beklemektedir.

ARIZA 8. BÖLÜM İZLE

Arıza 8. bölüm izle tek parça ile ilgili etiketler arıza Arıza 9. bölüm Arıza tek parça Arıza full Arıza son bölüm Arıza 1 Kasım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.