Arıza 7. bölüm full izle!

Arıza 7. bölüm full izle! Arıza 7. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de. 25 Ekim pazar akşamında Arıza 7. bölüm tek parça olarak Youtube'dan izlenecek.

Arıza 7. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı Arıza 7. son bölümü 25 Ekim Pazar akşamında SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

Arıza 7. son bölümünde; Salman’ın karşısında güç durumda kalan Ali Rıza ve Haşmet’i, Burak yaptığıyla şaşırtır. Ali Rıza ise gerçekleşmeyen sevkiyatın sorumlusu olarak Burak’ı görmektedir. Ali Rıza ilk olarak Burak’ın depodan silahları nasıl çaldığının peşine düşer.

ARIZA 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Burak ise konsorsiyum toplantısında vaat ettikleriyle dikkatleri üzerine çeker ve Burak için konsorsiyumda koltuk sahibi olma şansı doğar. Ali Rıza ise Burak’ın sakladığı silahların peşine düşer ve sonunda silahlara ulaşır. Ama Burak’ın da Ali Rıza için hazırladığı acımasız bir sürprizi vardır.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.