Arıza 6. bölüm full izle!

Arıza 6. bölüm full izle! Arıza 6. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 18 Ekim Pazar akşamında Arıza 6. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Arıza 6. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı Arıza dizisinin 6. son bölümü 18 Ekim Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Arıza 6. son bölümünde; Halide’nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza'den gelecek olan cevabı beklemeye başlar. Arıza 6. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

ARIZA 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rukiye bunun üzerine Ali Rıza’ya, eski Ali Rıza olmadan bu eve bir daha gelmemesini söyler. Halide ise, geçmişteki sırları aydınlatacak kilit bir kişinin Behçet adında bir adamın izini sürmeye başlar.

Arıza 6. bölüm full izle!

Konsorsiyum bir araya geldiğinde Galip’in Ali Rıza’ya ne ceza vereceği düşünülürken, Burak’ın yaptıkları gün yüzüne çıkar. Bunun üzerine Galip, iki genci birlikte çalışmaları karşılığında affeder. İkilinin yeni görevi bir an evvel Salman’ın sevkiyatını gerçekleştirmektir. Görev günü geldiğinde ise Haşmet ve Ali Rıza’yı, Burak’ın tasarladığı bir sürpriz beklemektedir.

Arıza 6. bölüm full izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 6. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.