Arıza 5. son bölüm izle!

Arıza 5. bölüm full izle! Arıza 5. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Show TV’de. Peki, Arıza 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Arıza 5. bölüm izle! Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 5. bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, Arıza 5. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ARIZA 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Rıza ile Burak sonunda birbirlerine meydan okumuşlardır. Avukat Füsun’un şikayeti akabinde Haşmet ve Murat, emniyete alınır. Konsorsiyum üyeleri de bir toplantı yaparak Sabri’nin Burak tarafından alınmasından duydukları rahatsızlığı konuşurlar.

Arıza 5. son bölüm izle!

Haşmet ise Sabri’yi kurtaran Rıza ile yakınlaşmanın bir yolunu bulmuştur. Amacı Rıza’nın arkasından kimin olduğunu öğrenmek ve teşekkür etmektir. Rıza’ya teşekkür etmek için durağa geldiği anda Yaşarlar tarafından silahlı saldırıya uğrar.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.