Arıza 5. bölüm fragmanı izle!

Arıza 5. bölüm fragmanı izle! Arıza 5. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak içerisinde bekleniyor. Peki, Arıza 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Arıza 5. bölüm fragmanı izle! Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinde 4. bölüm 4 Ekim akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Peki, Arıza son bölümünde neler yaşandı?

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Rıza ile Burak birbirlerine meydan okular. Avukat Füsun’un şikayeti sonrasında Haşmet ile Murat’ın emniyette oldukları haberi herkesi rahatlatır. Konsorsiyum üyeleri de bir son dakika toplantısı düzenleyerek Sabri’nin Burak tarafından alınmasından sonra duydukları endişeyi sunarlar.

Haşmet’in derdi Sabri’yi kurtaran Rıza ile tanışmaktır. Tek amacı da Rıza’nın arkasında kimin olduğunu öğrenmektir. Haşmet tam durağa gelerek Rıza ile tanışmak istediği anda ortalık bir anda karışır ve Yaşarlar silahlı saldırı düzenleyerek tozu dumana katmayı başarır.

Arıza 5. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 5. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.