Arıza 4. bölüm full izle!

Arıza 4. bölüm full izle! Arıza 4. bölümünü full hd tek parça halinde Youtube platformunda 4 Ekim tarihinde izleyebilirsiniz.

Arıza 4. bölüm full izle! Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 4. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube platformunda yayında olacak. Arıza son bölümünde; Sabri’yi ipten alan Rıza ile Haşmet biraz daha yakınlaşmaktadır. Tek amacı ise Rıza’nın arkasında kimin olduğunu öğrenmektir.

ARIZA 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Rıza ile Burak birbirine meydan okur. Avukat Füsun’un şikayeti doğrultusunda Haşmet ile Murat’ın emniyette oldukları haberi hemen uçar. Konsorsiyum üyeleri de bir son dakika toplantısı tertip ederek Sabri’nin Burak tarafından alınmasından sonra duydukları endişeyi ortaya koyarlar.

Haşmet’in derdi ise Sabri’yi kurtaran Rıza ile tanışmaktır. Amacı da Rıza’nın arkasında kimin olduğunu öğrenmektir. Haşmet tam durağa gelip Rıza ile tanışmak istediği anda ortalık bir anda karışır ve Yaşarlar silahlı saldırı düzenler.

Arıza 4. bölüm full izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 4. bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.