Arıza 30. final bölümü izle

Arıza 30. bölüm tek parça izlenmek için yayında. 11 Nisan akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisi final bölümünde Ali Rıza, yaşamak için yeni bir neden buluyor. İşte Arıza 30. bölüm full izle linki…

Arıza 30. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin final bölümünde; silahlar kuşanıyor ve Ali Rıza sonunda yeniden yaşama sarılma adına bir nedeni olduğunu öğreniyor. Arıza 30. bölüm full izle halinde tek parça olarak dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden yayınlanıyor.

ARIZA 30. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile artık karşı karşıyadır. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığı ile boğuşmaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar. Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Arıza 30. final bölümü izle

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Rıza, Balaban'dan intikamını aldıktan sonra sıradaki hedefi Burak Ersoylu için harekete geçti. Burak'la yüzleşmek için eve baskın düzenleyen Ali Rıza, burada karşısına çıkan bütün korumaları etkisiz hale getirirken, aksiyon dolu sahneler soluksuz izlendi. Ali Rıza, karşısına çıkan herkesi aştıktan sonra Burak'a ulaşmayı beklerken, Muzaffer'i görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Muzaffer, Burak'ın artık İhtiyar'ın korumasında olduğunu söyleyerek Ali Rıza'nın önünde engel oldu. İhtiyar'ın, Burak'ı korumasına alması Haşmet Gürkan ve Bergüzar arasında da gerilime sebep oldu. Haşmet, raconun bittiğini ve Burak'ı alacağını belirterek büyük bir savaşın fitilini ateşledi.

İhtiyar'dan kendisine kalacak büyük güç için heyecanlanan Burak Ersoylu, Ali Rıza ve Haşmet Ağa'yı bitirmek için planlarını yapmaya başladı. Burak'ın davetiyle yemeğe gelen İhtiyar ise kendi gerçeklerini açıklayarak Burak'a intikam yemini ettirdi.

Arıza 30. final bölümü izle - Resim : 2

Burak'ın güce bir an önce kavuşmak için yemeğe zehir koyduğunu bilen İhtiyar, zehirli yemeği bilerek yiyerek kendi sonunu getirdi. Hem İhtiyar'a intikam yemini eden, hem de Ali Rıza'yla kendi hesabını kapatmak isteyen Burak Ersoylu, tehlikeli hamlelerini yapmaya başladı. Halide'yi babasıyla tehdit eden Burak, Haşmet Gürkan'a da saldırı düzenledi ve krallığını ilan etti.

Fiko'nun tasarladığı plan ile tuzağa çekilen Haşmet Ağa'nın aracına saldırı yapıldı. Aracının kaza yapmasıyla büyük bir tehlike atlatan Haşmet'i kurtaran isim ise Ali Rıza oldu. Mithat'ı yakalayarak sorguya çeken Ali Rıza, Haşmet Ağa'ya yapılacak olan saldırıyı öğrenince harekete geçerek Haşmet'i kurtarmayı başardı.

ARIZA 30. FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza 30. final bölümü izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.