Arıza 3. bölüm full izle

Arıza 3. bölüm izle ile Show TV'de. Başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı fenomen dizi Arıza 3. bölüm full izle linkine tek parça halinde Youtube üzerinden erişebilirsiniz.

Arıza 3. bölüm izle... Başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza dizisi 99. son bölümü ile 27 Eylül akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Arıza dizisinin son bölümünde; Kendisine gelen teflon sonrasında Ali Rıza tetiğe dokunamaz. Telefonun hemen karşısındaki isim Fuar Ersoylu tarafından rehin alınan ailesi vardır.

ARIZA 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza ve yanındaki arkadaşları Yaşar’ı tamamen etkisiz hale getirerek sevkiyatın yapılmasına engel olurlar. Fuat da boş durmayarak Haşmet’in yanına giderek Burak’ın videosunu internete servis eden kişinin Sabri olduğunu iddia ederek onu almak istediğini söyler. Ancak Haşmet buna kesinlikle izin vermez. İki eski kurt kılıçlarını çekerek restleşmek durumunda kalırlar. Halide de Van’da hastanedeki görevinden istifa eder. Babasını yalnız bırakmamak niyetindedir.

Arıza 3. bölüm full izle

Yaşar’ı tamamen etkisiz hale getiren Ali Rıza, suç dünyasında büyük bir iz bırakmıştır. Burak da sarsılan itibarını geri kazanmak adına harekete geçerken hedefini Sabri’ye yöneltmiştir. Herkes de buna öğrenince Sabri’yi korumaya karar vermiştir. Beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar yüzünden Burak, Halide ve Ali Rıza sonunda ortak aynı nokta üzerinde buluşmuşlardır. Artık Ali Rıza ile Burak’ın hesaplaşma vakitleri gelmiştir.

ARIZA 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arıza 3. bölüm full izle ile ilgili etiketler arıza Arıza 3. bölüm Arıza son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.